Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Δονητές στην ΝΕΤ !!!


Το ονοματάκι της είναι Μαριλένα Κατσίμη.
Δημοσιογράφος αλλά όχι απλή.
Σούπερ κουλτουριάρα που στον ελεύθερό χρόνο που της αφήνει η παρακολούθηση Σινεφίλ ταινιών κάνει και το ρεπορτάζ των διεθνών θεμάτων στην ΝΕΤ.
Σήμερα λίγο μετά την ενάτη πρωινή φρόντισε να εκπαιδεύσει όσα παιδάκια ήταν σπίτι καθώς και όσους ηλικιωμένους παρακολουθούν την κρατική τηλεόραση , για το πόσο απελευθερωμένες είναι στο SEX   οι Γαλλίδες εμπλουτίζοντας το ρεπορτάζ της με καταπληκτικές εικόνες από sexy εσώρουχα και ερωτικά βοηθήματα!!!

Όμορφοι χρωματιστοί δονητές παρέλασαν από την οθόνη της ΝΕΤ....
Ποιος θα την ελέγξει ;;;
ΚΑΝΕΙΣ....
Ο κ. Γερουλάνος ελπίζω να είναι ευχαριστημένος για την "προοδευτικότητα" της Κρατικής Τηλεόρασης...

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΜΗΛΟΝΟΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟΔΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ......ΣΙΩΠΗΣ....................

Χαρίλαος Ε.Παπαδόπουλος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΕΤ;ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ<> ΚΑΝΑΛΙ;ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ,ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΝΗΛΙΚΑ;ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΤΗΛΕΧΑΥΝΩΣΗ;ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ;ΦΤΑΝΕΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Apostolos είπε...

Βρε, HARIS πόσα θες να μας τρελλάνεις? Σου θίξαμε το Γερουλάνο και το προοδευτικό ΠΑΣΟΚ και αντέδρασες?
Τέτοια κατάντια, βρε HARIS?

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ HARIS ,
KANEIΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΕΤ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ?
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,
ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ?

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΡΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.

ΦΤΑΝΕΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

Ανώνυμος είπε...

Έλα που σας έπιασαν όλους οι σεμνοτυφίες τώρα... Αυτό μας έφαγε...

Και αυτό το "ΑΠΟΔΙΚΝΥΟΥΝ" μου έβγαλε το μάτι ρε παιδί μου!!

Antilogos είπε...

Αγαπητοί φίλοι ,
Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ η να στενοχωρηθώ που στις 2550 αναρτήσεις του blog η ΠΡΩΤΗ σε αναγνωσιμότητα είναι αυτή !!!

Μου προκαλεί εντύπωση πώς ένα σχόλιο που έγινε ΠΡΙΝ ΈΝΑ ΧΡΟΝΟ κατάφερε να γίνει το ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ του blog ΜΟΛΙΣ τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μήνα !!!

Ίσως κάτι λέει αυτό...

Για να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση οφείλω ορισμένες διευκρινήσεις .

Δεν αφορά η ανάρτηση την όποια "Σεμνοτυφία" έχει ο γράφων σαν βίωμα , αλλά στο τί πρέπει και στο τί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δείχνει ένα ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι σε κάποια εκπομπή που η σήμανση του είναι "Κατάλληλη για όλους" & "Κατάλληλη για όλους(Επιθυμητή η Γονική Συναίνεση)".

Ας μπεί ένδειξη Ακατάλληλο και ας δείχνουν ότι θέλουν...

Αφορμή για αυτό το σχόλιο ήταν οι ερωτήσει μικρού παιδιού στην ΓΙΑΓΙΑ του που παρακολουθούσε τις ειδήσεις από αυτή την εκπομπή και δεν είχε ανακλαστικά αίλουρου να αλλάξει κανάλι...

"Τί είναι αυτά Γιαγιά;;;"

Τοποθετήστε τον εαυτό σας λοιπόν στην θέση της γιαγιάς και απαντήστε εσείς ...

Ανώνυμος είπε...

ρε συ haris , εισαι βλακας πρασινοφρουρος παιδι μου?

Ανώνυμος είπε...

Η εβραιο-κρατούμενη ΕΡΤ δεν μας εκπλήσει.
Η σιχαμερή κάστα των δημοσιοκάφρων μόνο έμμετο προκαλεί και αηδία.

Αυτό που θα κάνω είναι, να βρώ τρόπο να μην πληρώνω την ανθελληνική ΕΡΤ.

xristin είπε...

Αυτό το καθημερινό δίδυμο της ΕΡΤ έχει μεγάλη πλάκα.
Τέτοια ασχετοσύνη δεν έχω ματαδεί.
Που τους βρήκαν καλέ;
Δεν έχω κάποια προσωπική εμπάθεια,και θεωρώ ότι μια χαρά παιδιά είναι,απλώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις μιας ενημερωτικής εκπομπής.
Τέλειωσαν οι άξιοι και καταρτισμένοι δημοσιογράφοι στην κρατική τηλεόραση;
Όταν ο Κώστας Αρβανίτης κάνει ερωτήσεις στους καλεσμένους,εγώ σκάω στα γέλια,γιατί ο άνθρωπος σίγουρα καίει κάρβουνο,δεν εξηγείται αλλιώς.
Δεν μπορεί να κάνει μια σωστή,καλά δομημένη γλωσσικά ερώτηση.
Για την συμπαρουσιάστρια του Κατσίμη δεν μπορώ να πω τίποτα.
Είναι τόσο άοσμη και άγευστη,που είναι σαν να μην υπάρχει.
Το χειρότερο είναι που δεν ξέρω,που να εστιάσω το τηλεκοντρόλ τις πρωινές ώρες,καθότι μου απομένει ο Αυτιάς (μπλιάχ),ο Παπαδάκης (ξα-ναμπλιάχ) και το δίδυμο του Mega(που κάπως τρώγεται (αν δεν έξινε ο Καμπουράκης,μια το αυτί του,μιά την μύτη του).
Και ο SKAI οφείλω να ομολογήσω αρχίσει σιγα-σιγά να με κερδίζει.

Antilogos είπε...

Εδώ και χρόνια οι καλύτεροι σε πρωινό είναι οι Λυριτζής - Οικονόμου .
Τους παρακολουθούσα και όταν ήταν στην ΝΕΤ και τώρα στο ΣΚΑΙ.
Αν δεν δώ αυτούς η επόμενη επιλογή είναι η ΝΕΤ με τους Αρβανίτη - Κατσίμη ...
Τα υπόλοιπα πρωινάδικα απλά ΔΕΝ ΒΛΕΠΩΝΤΑΙ...
Προτιμώ τα ντοκυμαντέρ αν δεν υπάρχει άλλη λύση...

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο HARIS, και για να μη με χαρακτηρίσετε, σιχαίνομαι αφάνταστα αυτούς τους νεοταξήτες τύπου Γερουλάνου, Παπανδρέου, Σαμαρά και της υπόλοιπης συμμορίας…
Δεν είδα την εκπομπή, αλλά και έτσι να είναι εμείς δεν έχουμε ευθύνη για τα παιδιά μας, αφήνουμε ποτέ στην διάθεση ενός μικρού παιδιού ένα μαχαίρι; Δίνουμε την δυνατότητα σε ένα μικρό παιδί να ανοίξει την πόρτα και να βγει στον δρόμο; Γιατί αφήνουμε το παιδί μας μόνο του μπρος στο απασφαλισμένο όπλο που λέγετε τηλεόραση; Έχω και εγώ ένα 4χρονο αγόρι, στην τηλεόραση μου έχω ενεργοποιήσει τον γονικό έλεγχο και ακόμα και μόνο του να ανοίξει την τηλεόραση (που δεν την ανοίγει γιατί για αυτό η ώρα που θα δει κάτι στην tv θα είναι για να επιβραβεύσουμε μια πράξη του) δεν μπορεί να δει ότι θέλει.
Ας μην ρίχνουμε πάντα την ευθύνη στους άλλους, σαφώς και είναι κατακριτέο να προβάλει η δημόσια tv αυτού του είδους τις σαχλαμάρες και φυσικά πρέπει να τις στηλιτεύσουμε, αλλά άλλο αυτό και άλλο να αφήσουμε την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας στα χέρια των άλλων…

Ανώνυμος είπε...

θυμαμαι, οταν μαλωνα με την μανα μου, μου ελεγε :
Αααχχ, ρε κερατα, δεν θα γινεις πατερας καποτε;;;... θα δεις !!
... και ειδα ποσο δικαιο ειχε !!!
Αυτο λεω στους αγουρους ωχ-αδελφους μας!!
Και κατι επιπλεον:
Να heso τα πλουτη και τον "ελευθερο χρονο"... αμα στο παιδι σου "κατι παει στραβα" !!

Οσο για την TV μας (ιδιωτικη ή δημοσια), την εχω "κλεισει". Με εξοργιζει τοσο που χανω τον υπνο μου, παρολλα τα ασπρα μαλια που εχω πια !!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ προβλεπεται να κανουν με τουτα τα ματζαφλαρια..αφου με τετοια καταθλυψη..που διαθεση για σεξ.

Themelis είπε...

καλημέρα,
Όλοι αυτοί και όλοι εμείς βεβαίως, οσο θα ασχολούμαστε με τις ιδιαίτερες εμπνεύσεις, ενδιαφέρουσες οπωσδήποτε, των αγαπητών ταγών λιπασμάτων της νέας τάξης, εννοείται οτι δίνουμε τροφή και λαδώνουμε καλά τη μηχανή της συνείδησης του λαού, για το καλό μας.
Αυτοί, εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε που πρίν λίγο ωρυόμαστε "μα καλά γιατί δεν βγαίνουν στους δρόμους γιατί δεν διαμαρτύρονται, οι διαμαρτυρόμενοι του καναπέ ?".
Ε τώρα θέλουν να εξάρουν, να αναβαθμίσουν, να αναμοχλεύσουν - απίθανη ελληνική γλώσσα ! - την λίμπιντο μας. κάτι σαν το "ε είναι πουναι ανεβασμένη τις πρωϊνές ώρες, ας αφρίσει κιόλας", η λίμπιντο !

Θέμελης

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΣΤΟ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ : " ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΡΩΝ ". ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΑΪΔΕΥΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΛΗΤΟΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ. ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΛΕΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το συγκεκριμένο μπάζο που βγαίνει κάθε πρωί βαμμένη λες και ανοίγει πρόγραμμα σε σκυλάδικο είναι η κορούλα του πρώην δ/ντή ειδήσεων στη ΝΕΤ. Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι η κυρά μπήκε με την αξία της στο κρατικό κανάλι για να την πληρώνουμε εμείς οι βλάκες. Ο νεποτισμός σε όλο του το μεγαλείο!!! Αυτό πάντως που με εκνευρίζει περισσότερο από όλα και για αυτό προτιμώ να βλέπω ΣΚΑΪ είναι η φωνή της. Σαν ξεκούρδιστη κιθάρα ρε γαμώτο! Άσε που τρώει και συλλαβές. Αυτή το συγγνώμη το λέει συώμη. Ήμαρτον με τη ψευδή!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δονητές σε ένα πρόγραμμα χωρίς την κατάλληλη ένδειξη δεν πρέπει να προβάλλονται.

Μετά ευθύνη για το τι βλέπει το παιδί έχουνε οι γονείς του όχι το παιδί..

Και τέλος αφού όταν μεγαλώσει το παιδί θα μάθει τι είναι δονητής γιατί να μην το ξέρει απο τώρα;

Χαλάει ο ψυχισμός του;

Αυτό είναι πραγματικά απορία και θα ήθελα την παιδαγωγική σας άποψη.

Για την δημοσιογράφο δεν έχω να σχολιάσω κάτι.

Κάνει ότι θα έκανε ο καθένας μας αν είχε την ευκαιρία.."τρούπωσε"..

Antilogos είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 25 Αυγούστου 2012 7:50 μ.μ. ,
Φοβάμαι ότι κάνεις ένα λάθος.

Τις πρωινές εκπομπές τις παρακολουθούν κυρίως γιαγιάδες- παππούδες με τα εγγόνια μπροστά στην TV...

Οι γονείς (τότε τουλάχιστον...) δουλεύουν αυτή την ώρα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά λυπηθείται την την κακομοίρα την κοντοστούπα. Δεν τη βλέπεται πως είναι. Με τις κούτες θα τα κατεβάζει αυτή τα αντικαταθλιπτικά. Αφήστε την να πάρει λίγη χαρά μιλώντας για δονητές. Αφού από σοβαρή δημοσιογραφία δεν το κατέχει το άθλημα.

Ανώνυμος είπε...

το απόλυτο τράβελ-αλάρμ με τη φτιαγμένη μύτη! φαίνεται!!!

Labels

Σπατάλες Γ.Α.Π Οικονομία ΔΙΑΚΟΠΕΣ (1) "ΚΟΥΡΕΜΑ" (10) 100 ΜΕΡΕΣ (7) 17Ν (9) 2011 (5) 2012 (5) 2013 (1) 2014 (5) 2015 (2) 2016 (3) 2018 (2) 21 Νοεμβρίου (3) ΑΒΑΤΟ (1) ΑΓΟΡΕΣ (4) ΑΓΡΟΤΕΣ (21) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ (10) ΑΔΙΚΙΕΣ (30) ΑΔΩΝΙΣ (40) ΑΕΠΙ (2) Αεροδρόμια (26) Αεροπορία (47) Αεροπορικές Εταιρείες (54) ΑΘΗΝΑ (13) ΑΙΓΥΠΤΟΣ (47) ΑΚΡΑ (65) ΑΚΡΙΒΕΙΑ (62) ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (315) ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (35) ΑΛΑΛΟΥΜ (1190) ΑΛΒΑΝΙΑ (15) ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ (2) ΑΜΥΝΑ (9) ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (2081) ΑΝΑΠΤΥΞΗ (141) ΑΝΑΡΧΙΑ (297) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (454) ΑΝΕΡΓΙΑ (73) ΑΝΤΑΡ-CIA (2) ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (95) ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ (7) ΑΟΖ (3) Απεβίωσε (17) Απεργίες (245) ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ (3) Αποχή (3) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (18) ΑΡΙΣΤΕΡΑ (829) ΑΡΧΑΙΑ (7) ΑΣΥΛΟ (19) Ασφαλιστικό (136) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (1) ΑΥΣΤΡΙΑ (16) Αυτισμός (50) Β. ΚΟΡΕΑ (27) ΒΑΓΕΝΑ (1) ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ (8) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (101) ΒΕΛΓΙΟ (3) ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (77) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (228) ΒΙΑ (144) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (1) Βλακεία (55) ΒΟΛΙΒΙΑ (5) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (3) Βουλή 2009 (147) Βουλή 2012 (237) Βουλή 2015 (101) ΒΟΥΤΣΗΣ (7) ΒΡΑΖΙΛΙΑ (22) ΒΡΟΥΤΣΗΣ (9) Γ.Α.Π (605) ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ (2) ΓΑΖΑ (8) ΓΑΛΛΙΑ (89) ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ (14) ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (41) ΓΕΡΜΑΝΙΑ (315) ΓΙΑΝΝΑ (5) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ (11) ΓΚΕΡΕΚΟΥ (2) ΓΛΕΖΟΣ (7) ΓΣΕΕ (12) Δ.Ν.Τ (285) Δ.Ξ (1) ΔΑΚΕ (1) ΔΑΝΙΑ (7) ΔΑΠ (6) ΔΕΗ (7) ΔΕΘ (18) ΔΕΚΟ (84) ΔΕΞΙΑ (64) ΔΗΜΑΡ (49) ΔΗΜΑΣ (2) Δημιουργία Ξανά (6) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (175) Δημοκρατική Συμμαχία (58) δημοσ (1) Δήμος (9) Δήμος Πειραιά (32) Δημοσιογράφοι (454) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ (199) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (36) ΔΙΑΓΡΑΦΗ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (167) ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ (21) ΔΙΑΚΟΠΕΣ (18) Διαπλοκή (856) Διαφθορά (502) Διεθνείς Σχέσεις (342) Δικαιοσύνη (368) ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ (13) ΔΟΥΡΟΥ (19) ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (7) ΔΡΑΣΗ (63) ΔΡΑΧΜΗ (138) ΔΡΙΤΣΑΣ (4) Ε.Σ (15) ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (101) Εθνική Επέτειος (43) ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΣΗ (32) ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ (23) ΕΚΚΛΗΣΙΑ (7) Εκλογές (899) Εκλογές 2012 V2 (104) Εκλογές 2015 (47) Εκλογές Τ.Α. 2010 (57) Εκλογές Τ.Α. 2014 (11) Εκλογές Τ.Α. 2019 (2) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (310) ΕΛ.ΑΣ (78) ΕΛΒΕΤΙΑ (4) ΕΛΙΑ (2) ελλ (1) ΕΛΛΑΔΑ (1465) Ελλάδα (62) Ελλείματα (107) Ελλείμματα (363) ΕλληνικόΔημόσιο (510) ΕΛΣΤΑΤ (14) ΕΜΠ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (34) ΕΜΦΥΛΙΟΣ (7) Έναρξη (2) ΕΝΦΙΑ (16) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ (4) ΕΞΑΓΩΓΕΣ (19) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ (50) Εξωγήϊνοι (2) ΕΟΖ (2) Επεισόδια (19) ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (196) ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (1301) Επισόδεια (20) ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ (15) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (77) ΕΡΓΑΣΙΑ (60) ΕΡΤ (133) ΕΣΗΕΑ (62) ΕΣΘΟΝΙΑ (1) ΕΣΠΑ (1) ΕΣΡ (23) ΕΣΥΕΑ (2) Ετικέτες: ΑΛΑΛΟΥΜ (6) Ετικέτες: Εκλογές (2) Ευρωεκλογές (85) Ευρωεκλογές 2009 (5) Ευρωπαϊκή Ένωση (964) Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (46) Ευχές (57) Εφημερίδες (1167) ΖΑΕΦ (3) ΖΟΥΡΑΡΗΣ (4) ΖΩΑ (1) Η.Π.Α (26) Η1Ν1 (2) ΗΣΑΠ (2) Θάνος Τζήμερος (8) ΘΑΝΟΥ (3) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (62) Θρησκεία (63) ΙΑΠΩΝΙΑ (52) ιμ (1) ΙΜΙΑ (4) ΙΝΔΙΑ (4) ΙΟΡΔΑΝΙΑ (2) ΙΡΑΝ (12) ΙΡΛΑΝΔΙΑ (20) ΙΣΛΑΝΔΙΑ (6) ΙΣΠΑΝΙΑ (49) ΙΣΡΑΗΛ (37) ΙΣΤΟΡΙΑ (6) Κ.Κ (25) ΚΑΖΑΚΟΣ (1) ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (10) ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ (19) ΚΑΛΑ ΝΕΑ (9) ΚΑΜΜΕΝΟΣ (275) ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ (1) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ (1) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (110) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (26) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (4) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (171) ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ (1) ΚΑΤΑΡ (5) ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ (19) ΚΑΥΣΙΜΑ (40) ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ (7) ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ (3) ΚΙΝΑ (50) ΚΙΝΑΛ (12) κίνημα (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (26) ΚΚΕ (264) ΚΚΚ (3) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (91) Κοινωνία (35) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (7) κομ (1) κομματικοι (342) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (194) ΚΟΡΕΑ (3) ΚΟΤΖΙΑΣ (12) ΚΟΥΒΑ (17) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΡΕΜΑ (18) ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ (6) ΚΟΥΤΙ_ΠΑΝΔΩΡΑΣ (2) ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ (9) ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ (4) ΚΟΦΤΗΣ (2) ΚΡΑΤΟΣ (6) ΚΡΑΧ (4) ΚΡΗΤΗ (5) κρίση (29) ΚΡΟΑΤΙΑ (2) ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ (1) Κυβέρνηση Θάνου (2) Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (12) Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (114) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (556) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.1 (468) Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ V.2 (225) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ (414) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V2 (251) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ V3 (113) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ (482) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V2 (65) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V3 (625) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V4 (486) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V5 (114) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ V6. (54) ΚΥΠΡΟΣ (159) ΚΥΡΙΤΣΗΣ (3) ΚΥΡΚΟΣ (1) ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (29) Λ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ (30) ΛΑΕΝ (1) ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (3) ΛΑΘΡΟ (4) Λαϊκισμός (2361) ΛΑΟΣ (104) ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ (39) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (4) ΛΙΒΥΗ (24) ΛΟΒΕΡΔΟΣ (20) ΛΟΝΔΙΝΟ (4) ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (5) ΛΥΚΟΥΔΗΣ (1) Μ Θεοδωράκης (2) Μ.Κ.Ο (23) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (2) ΜΑΔΟΥΡΟ (10) Μαϊμού (2) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (69) ΜΑΚΡΗ (5) ΜΑΚΡΟΝ (3) ΜΑΝΟΣ (1) ΜΑΡΔΑΣ (1) ΜΑΡΚΟ (1) Μαύρο Χρήμα (36) ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (20) ΜΕΞΙΚΟ (2) Μετανάστευση (282) Μετανάστευση Βαρβαρότητες (76) Μετοχές (1) ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (209) ΜΜΕ (480) ΜΜΜ (15) ΜΝΗΜΟΝΙΟ (992) ΜΟΛΔΑΒΙΑ (1) ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ (3) ΜΟΥΖΑΛΑΣ (8) ΜΠΑΝΑΝΙΑ (4) ΜΠΑΧΡΕΙΝ (3) ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ (1) ΜΥΘΟΙ (3) ΝΑΖΙ (2) ΝΑΥΤΙΛΙΑ (9) ΝΔ (1098) ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (2) Νέα Με.Ρ.Α (1) ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (47) ΝΟΡΒΗΓΙΑ (1) ΝΤΟΡΑ (75) Ντόρα Μπακογιάννη (53) Ξένος Παράγοντας (9) Ο.Α (21) Ο.Η.Ε (9) Οικοδομή (117) Οικολόγοι (17) Οικονομία (2972) ΟΛΘ (1) ΟΛΛΑΝΔΙΑ (11) ΟΛΜΕ (7) ΟΛΠ (6) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (30) ΟΝΕ (5) ΟΝΝΕΔ (4) ΟΟΣΑ (3) ΟΠΑΠ (6) ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ (70) ΟΣΕ (5) ΟΤΕ (7) Ουγγαρία (5) ΟΥΓΚΑΝΤΑ (1) ΟΥΚΡΑΝΙΑ (31) ΠΑΓΚΑΛΟΣ (66) ΠΑΙΔΙ (5) ΠΑΚΙΣΤΑΝ (6) ΠΑΜΕ (50) Παναρίτη (2) Παπαγαλάκια (106) ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ (3) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (12) ΠΑΠΠΑΣ (30) ΠΑΡΑΓΩΓΑ (10) Παραιτήση (42) ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (11) ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ (48) ΠΑΣΟΚ (686) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (13) ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ (4) ΠΕΡΟΥ (1) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (37) ΠΟΛΑΚΗΣ (10) ΠΟΛΙΤΙΚΗ (58) Πολιτική (638) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (11) ΠΟΛΩΝΙΑ (1) ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (4) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (28) ΠΟΤΑΜΙ (52) ΠΟΥΤΙΝ (5) Πρόεδρος Δημοκρατίας (115) Προεδρος Ν.Δ (143) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (30) ΠΩΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (5) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ (34) ΡΑΧΗΛ (3) Ρεπορτάζ (7) ΡΙΖΕΣ (1) ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ (8) ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΩΣΙΑ (95) ΣΑΒΒΙΔΗΣ (5) Σαμαράς (581) ΣΑΝΟ (2) ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (17) ΣΕΒ (20) ΣΕΙΣΜΟΣ (48) ΣΕΝΓΚΕΝ (7) ΣΕΡΒΙΑ (1) ΣΕΧΤΑ (1) ΣΗΜΙΤΗΣ (2) ΣΚΑΝΔΑΛΑ (281) ΣΚΟΤΙΑ (1) ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ (3) ΣΚΩΤΙΑ (2) ΣΛΟΒΑΚΙΑ (3) ΣΟΒΙΕΤΙΑ (3) ΣΟΙΜΠΛΕ (32) ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ (69) ΣΟΥΗΔΙΑ (4) Σπατάλες (258) ΣΤ (1) ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ (10) ΣτΕ (15) ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (58) Στρατός Κατοχής. (132) ΣΥΜΒΑΝΤΑ (37) ΣΥΜΜΟΡΙΑ (1) ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (176) Συνέδριο ΝΔ (38) ΣΥΝΤΑΓΜΑ (13) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (21) Σύντομα Σχόλια (2) ΣΥΡΙΑ (17) ΣΥΡΙΖΑ (1717) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (246) ΣΩΡΡΑΣ (2) ΤΑΙΠΕΔ (1) ΤΑΞΗ (1) ΤΑΡΑΧΕΣ (2) ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (4) ΤΕΕ (1) ΤΕΚΜΗΡΙΑ (14) ΤΕΛΕΙΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (29) ΤΖΟΓΟΣ (5) Τζούλια Αλεξανδράτου (3) Τηλεμαχία (14) Τοπία (4) Τοπική Αυτοδιοίκηση (92) ΤΟΣΚΑΣ (5) Τουρισμός (100) Τουρκία (216) ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ (1) ΤΡΑΠΕΖΕΣ (176) ΤΡΟΙΚΑ (209) Τρομοκρατία (266) Τροπολογίες (11) ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (33) ΤΣΙΠΡΑΣ (1187) ΤΣΟΛΙΑΣ (3) ΤΣΟΥΝΑΜΙ (40) ΤΤΕ (13) ΤΥΝΗΣΙΑ (11) Υγεία (100) Υπ Προ Πο (61) ΥΠ.ΕΞ (20) ΥΠ.Οικονομικών (442) Υπηρεσιακή Κυβέρνηση 2012 (2) ΥΦΕΣΗ (183) ΦΑΣΙΣΜΟΣ (317) ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ (170) ΦΗΜΕΣ (4) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (28) ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (5) ΦΙΛΗΣ (21) ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (14) ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ (2) φοροκλοπή (138) Φορολογία (1027) ΦΟΡΤΣΑΚΗΣ (3) ΦΠΑ (32) Φωτιές (42) Χ.Α (307) ΧΑΜΑΣ (2) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ (1) Χιούμορ (267) ΧΟΥΝΤΑ (64) ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ (312) Χριστοφοράκος (6) Ψωμιάδης (6) A3 (18) AEE (33) Aegean Airlines (33) Airbus (6) Amy Winehouse (1) ANDROID (1) Antilogos (848) Apple (22) ASE (15) B.A (4) Bakoyannis (37) Baroufakis (27) BBC (3) BIG Brother (6) Bilderberg (3) Blogs (301) BMW (3) BREXIT (29) BRICS (2) C.C (14) clicks (4) COSCO (3) DAVOS (1) DEBATE (14) Dubai (3) E-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (907) E.T (4) EasyJet (4) ECB (13) EPP (3) ERDOGAN (7) Errata (3) EUROGROUP (330) EURONEWS (1) EUROSTAT (16) Eurovision (10) EUROZONE (16) EXIT POLLS (2) ExoPC (1) F.Y.R.O.M (122) F1 (3) F16 (4) FACEBOOK (6) FAKE NEWS (2) Fukushima (29) Google (1) GREXIT (56) Huffington Post (1) IBERIA (1) ICELAND (4) IKA (3) IKEA (1) Indymedia (30) INTERNET (42) iPad (6) iPhone (12) IRAQ (2) ISLAM (187) ITALY (69) iWatch (1) JAL (1) JULIA ALEXANDRATOU (2) MACRON (1) MARFIN (6) Mercedes (1) MIG (10) Mobile Phones (6) NASA (3) NATO (16) OBAMA (10) OFFSHORE (4) Olympic Air (34) OpenGov (2) Oranje (1) OTAN (13) OTE (2) Porsche (1) PSI (2) Relax (4) RyanAir (11) Scotland (12) SHOWBIZ (19) Siemens (22) sopa (1) SPREADS (60) STAGE (1) Steve Jobs (2) TABLET (2) TPP (1) Trash (318) troktiko (27) TRUMP (16) Tsounami (42) U.K (129) UAE (4) USA (180) Verhofstadt (1) WikiLeaks (15) XAA (14)