Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Σκίζει στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ ... :-)

Με ποσοστό 4,4% προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Καπα Research για την εφημερίδα Εθνος. Συγκεκριμένα η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 21,6% στην πρόθεση ψήφου έναντι 17,2% του κυβερνώντος κόμματος.

Ακολουθούν στην τρίτη θέση Κίνημα Αλλαγής και Χρυσή Αυγή με 7,8%, ενώ ποσοστό 6,3% συγκεντρώνει το ΚΚΕ.

Κάτω από το όριο του 3% συγκεντρώνουν, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι ΑΝΕΛ 2,5%, η Ενωση Κεντρώων 2,3%, 1,5% η Λαϊκή Ενότητα, 1,7% η Ελληνική Λύση, 1,4% Πλεύση Ελευθερίας και ΛΑΟΣ, 1,2% ΜεΡΑ25 και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.



Στο ερώτημα για το ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός το 28,5% επιλέγει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 22,5%  τον Αλέξη Τσίπρα και 47,5% απαντά «κανένας από τους δύο».

Τέλος, προβληματισμένοι για το μέλλον της χώρας παρουσιάζονται 8 στους 10 Ελληνες, καθώς μόνο το 19% δηλώνει αισιόδοξo ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.