Από τότε που βρέθηκαν στην εξουσία δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να βάζουν φόρους.
Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο: Όλο και πιο πολλοί Έλληνες αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στα χαράτσια της «πρώτη φορά αριστεροδεξιάς». Και σταματούν να πληρώνουν.
Οι δε πάνσοφοι δανειστές και διαχειριστές ενός αδιέξοδου πλέον προγράμματος, αυτοί που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους επί της προηγούμενης κυβέρνησης, παριστάνουν τώρα τους χειροκροτητές των Τσίπρα – Καμμένου και επιβάλλουν συνεχώς νέα μνημόνια και νέους όρους με νέους φόρους.
Το δίδυμο της καταστροφής έχει αυξήσει ή ανακαλύψει 26 φόρους:
Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017
Θεέ μου, έπαθα αντικομμουνισμό!
Φιλόσοφος υπουργός της θυμοσόφου κυβερνήσεως του πάνσοφου λαού, αφού ανέγνωσε την επιστολή, ένιωσε ένα ρίγος, σαν παγωμένο φίδι, να διαπερνάει τη σπονδυλική του. Κάτι σαν αυτό που ένιωθε ο Γιώργος Θαλάσσης του Ανεμοδουρά όταν αντίκριζε παγωμένο βλέμμα Γερμανού αξιωματικού. Τινάχτηκε αποφασισμένος να αποβάλει το δηλητήριο από τον οργανισμό του. Σφίγγοντας δε τα δόντια του, ηκούσθη ψιθυρίζων: «Ε, αυτό πια πάει πολύ! Εγώ αντικομμουνιστής δεν γίνομαι». Και συνέγραψε την απάντησή του στην οποία συνοψίζει τα μέτρα που πρέπει να πάρει κανείς αν αντιληφθεί ότι του έριξαν στο ποτό αντικομμουνισμό. Παρατηρητές της πνευματικής μας ζωής θεωρούν την «προς κομμουνιστάς και συνοδοιπόρους» επιστολή του κ. Κοντονή συγγενεστέρα, ως προς την τόλμη του ύφους, με τους εξορκισμούς του Αγίου Κυπριανού, παρά με τις Επιστολές του Αποστόλου Παύλου. Διότι ο κ. Κοντονής, εν τη σοφία του, με απλά λόγια εξηγεί με ποια μέσα αντιμετωπίζεται η φριχτή αυτή και εξόχως εκφυλιστική ασθένεια. Δεν χρειάζεται να διαθέτεις τις γνώσεις, το εύρος της σκέψεως και την ποσέτ ενός Κατρουγκάλου για να την αντιληφθείς. Και Αυλωνίτου να είσαι, την καταλαβαίνεις.
Η έπαρση της τάξης των αριστοκρατών αριστερών στην εποχή του νέου εμφυλίου ...
Τον Μάιο του 1984 ο Θρασύβουλος Τσακαλώτος είπε «κάναμε λάθος τότε». Ο Μάρκος Βαφειάδης απάντησε «μάλλον στρατηγέ μου». Και με αυτές τις μάλλον υποτονικές φράσεις δόθηκε και τέλος στο μεγαλύτερο δράμα του σύγχρονου ελληνισμού. Στον εμφύλιο που κόστισε την ζωή σε περισσότερους από 160 χιλιάδες ανθρώπους. Θα είχε μάλλον δοθεί αν 20 χρόνια αργότερα δεν προέκυπτε το μεγαλύτερο έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ. Η απόφασή του να ξαναζωντανέψει τον εμφύλιο για να στρέψει την προσοχή των οπαδών του μακριά από την πανωλεθρία του στην Ευρώπη. Ξεκινώντας να χάνει από την Γερμανία και καταλήγοντας στην Εσθονία στον ΣΥΡΙΖΑ χρειαζόταν μια νίκη. έστω και σε βάρος Ελλήνων. Οι αναφορές στους δοσίλογους και τους γερμανοτσολιάδες δεν ήταν αρκετές. Στην διαίρεση έπρεπε να δοθεί και ιστορικό υπόβαθρο.