Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Λόγω #BRExit βραχυκύκλωσε το ΦΑΣΙστερό τουίτερ.γρ ...

Και πώς να μην βραχυκυκλώσει;

Οι ΙΔΙΟΙ που στο Ελληνικό (λέμε τώρα...) Δημοψήφισμα , έβριζαν και ειρωνευόταν τους Μένουμε Ευρώπη , χθες είδαν με τρόμο τους Βρετανούς να ψηφίζουν την έξοδο από την Ε.Ε όταν αυτοί ήθελαν #BRemain ...

Και δεν είναι μόνο αυτό...

Είδαν φωτογραφίες του αγαπημένου τους συνεταίρου της  #proti_fora_aristera κυβερνησάρας Πάνο Καμμένο να χαμογελά αυτάρεσκα με τον (κατά την δική τους ορολογία) ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ - ΦΑΣΙΣΤΑ -ΝΑΖΙ κλπ κλπ Nigel Farage που πρωταγωνίστησε στο BRExit :)



Τον Nigel Farage βέβαια ακόμα και σήμερα τον χαρακτηρίζουν όπως και πρίν , αλλά προσπαθούν να τον χρεώσουν σε άλλα κόμματα (στην ΝΔ συγκεκριμένα) κάνοντας πως δεν είδαν και δεν άκουσαν για το ποιοι είναι αυτοί που νομίζουν πως γκρέμισαν την Ε.Ε...
 Χαρά και συγχαρητήρια από τους γνωστούς ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ της Γαλλιας , Ολλανδίας ,Ιταλίας κλπ

Αντιθέτως οι φιλοευρωπαϊστές μετά την πρώτη ψυχρολουσία άρχισαν να οργανώνονται...

Υπογραφές:
Το «φράγμα» των 800.000 υπογραφών ξεπέρασε η πρωτοβουλία των Βρετανών για τη διεξαγωγή και δεύτερου δημοψηφίσματος, προκειμένου να αποφευχθεί η έξοδος της Βρετανίας από την Ε.Ε.
Συγκεκριμένα, έως τις 11.00 το πρωί (ώρα Ελλάδας), περισσότεροι από 819.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση, διεκδικώντας τη επανάληψη του δημοψηφίσματος.
Μάλιστα, εξαιτίας της υψηλής επισκεψιμότητας, η εφαρμογή είχε τεθεί εκτός λειτουργίας για αρκετό χρονικό διάστημα. Σημειώνεται ότι για να εισαχθεί το ζήτημα σε συζήτηση στη Βουλή, απαιτούνται μόλις 100.000 υπογραφές.

Οι διοργανωτές του εγχειρήματος θεωρούν ότι η κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει ένα νόμο, σύμφωνα με τον οποίο, εάν το αποτέλεσμα της εξόδου ή της παραμονής είναι μικρότερο του 60% και η συμμετοχή δεν υπερβαίνει το 75%, τότε να κρίνεται αναγκαία η επανάληψη του δημοψηφίσματος.
Η πλειονότητα των υπογραφών, όπως ήταν αναμενόμενο, προέρχεται από τα μεγάλα αστικά κέντρα και το Λονδίνο.

Υ.Γ: Για την ...εκτίμιση που έχουν στο εξωτερικό στο πρόσωπο του Πάνου μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ιδέα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.