Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Κύριε Λοβέρδο, ιδου «πεδίο δόξης λαμπρό»

   Ίσως ο κ Λοβερδος, αντί να ασχολείται με το ποιες κινησεις πρέπει να κάνει για να γίνει «αρεστός» και «αποδεκτός» από τους συνδικαλιστές όλων των επίπεδων και κατηγοριών της εκπαίδευσης ώστε να μην έχει προβλήματα στην εκεί υπουργική του θητεία, θα πρέπει να δει ποιο σοβαρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση.
 Και ένα από αυτά, είναι η βία που κυριαρχεί πολλές φόρες στα πανεπιστήμια. Μια βία που έχει παρά πολλά πλοκάμια και δημιουργεί επίσης παρά πολλά προβλήματα σε πολλούς τομείς.
 Μια βία , που έχει εδώ και χρόνια αφεθεί να αποτελεί κυρίαρχο στοιχειό στην λειτουργία σειράς Ιδρυμάτων, με ανοχή και πρυτανικών αρχών αλλά και του κράτους.
  Προχθές είχαμε άλλη μια τέτοια κίνηση στο πανεπιστήμιο Αθηνών όπου «φοιτητές» ( ;)  έδειραν πρόεδρο σχολής του πανεπιστήμιου Αθηνών γιατί δεν δέχθηκε να κλείσει την σχολή , τις μέρες που διοικητικοί υπάλληλοι είχαν προκηρύξει απεργία.

Τι τα βλέπεις άπρακτος κ. Υπουργέ της παιδείας ;;;

Το αριστερό φρενοκομείο σε πλήρη ανάπτυξη στην παιδεία...

Σε λειτουργική κατάρρευση τα ΑΕΙ...
Ημέρες Νοεμβρίου 2013 θύμισε χθες το προαύλιο των Προπυλαίων, καθώς γέμισε από διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), οι οποίοι ...αγωνιούν για τη θέση τους λόγω της διαθεσιμότητας. Οι διοικητικοί παρουσιάστηκαν διχασμένοι -χθες έγιναν δύο γενικές συνελεύσεις- ενώ η επίλυση του προβλήματος αποκτά χαρακτηριστικά διελκυστίνδας, καθώς έχουν κατατεθεί δύο προτάσεις. Την ίδια στιγμή, σε κίνδυνο μπαίνει το εαρινό εξάμηνο.

Η Συνταγή της Ημέρας:

Καραμελωμένα καρότα με μουστάρδα & μέλι... 

1. Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε κατά μήκος σε φέτες κι έπειτα σε μακρόστενα, μεγάλα μπαστουνάκια.
2. Ανάβουμε το φούρνο στους 170 C στις αντιστάσεις. Βάζουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε ταψάκι στο φούρνο για λίγα λεπτά, να λιώσει το βούτυρο. Προσθέτουμε τα καρότα, το δεντρολίβανο ή το θυμάρι κι αλατοπιπερώνουμε καλά. Ανακατεύουμε, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30΄.

Μουντιάλ 2014: Ικανοποιημένοι Σάντος και διεθνείς...

Ικανοποιημένοι από το βαθμό που απέσπασε η Ελλάδα κόντρα στην Ιαπωνία έμειναν ο Φερνάντο Σάντος και οι διεθνείς, στις δηλώσεις που έκαναν μετά το παιχνίδι.

Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε: «Μπήκαμε καλά στα πρώτα 15 λεπτά, είμαστε συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις με κάποια σουτ, αλλά μετά το 20ο λεπτό η Ιαπωνία ισορρόπησε και αναπτύχθηκε κυρίως από τα πλάγια.

Μετά την αποβολή του Κατσουράνη και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Μιλήσαμε στο ημίχρονο με τους ποδοσφαιριστές και είπαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο κομμάτι αυτό, είχαν διάθεση, έτρεξαν και ήταν αποφασισμένοι. Μας έλλειψε λίγο το ότι δεν κρατήσαμε τη μπάλα στα πόδια μας για να πάρουμε ανάσες. Είμαστε επικίνδυνοι στα στημένα και θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ. Σε κάθε περίπτωση το ισόπαλο αποτέλεσμα μας διατηρεί στο παιχνίδι της πρόκρισης.»