Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Που ζείτε κα Ασημακοπούλου;;; Αν δεν το ξέρετε σε ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ απευθύνεστε ...

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου,  έκανε μία πολύ ήπια δήλωση σχετικά με το γεγονός ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των ιδρυτών της συνιστώσας «ΡΟΖΑ» κ. Νίκος Γιαννόπουλος προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα και τελειώνει την ανακοίνωσή της ζητώντας : " Να σεβαστούν τουλάχιστον εμπράκτως, το αίμα των θυμάτων" !!!

Το ζητά από ποιους ;;;
Από αυτούς που πήγαν να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της 17Ν !!!
Λές και ζεί σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον απ΄όπου δεν βλέπει τι είναι ο κομμουνισμός και οι κομμουνιστές...

Και περιμένει μιλώντας τους  με τον ίδιο τρόπο που μιλά στον κύκλο της να την ... καταλάβουν !!!

Που ζείτε κα Ασημακοπούλου;;;
Μένει  έκπληκτος κανείς από τις ελπίδες που έχετε από  ανθρώπους σαν αυτούς...

Ολόκληρη η ανακοίνωση της παρακάτω:


«Είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα “ξεπλένοντας” τον ίδιο και τις πράξεις του.
Ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται ως υποψήφιος πρόεδρος της Ε.Ε. και κατέχει τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται.  Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς.
Άμεσα περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κ. Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν.
Ας σεβαστούν τουλάχιστον εμπράκτως, το αίμα των θυμάτων…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.