Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η κόπρος του Αυγείου...

Λένε: Μα είναι δυνατόν αυτοί που θεμελίωσαν και συντήρησαν το κομματοκρατούμενο και ευνοιοκρατικό για τα δικά τους παιδιά σύστημα λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού να θεωρηθούν άξιοι και ικανοί για την εξυγίανση και τον εξορθολογισμό της ΕΡΤ; 

Μπορούν, αν ισχύσει η αρχαία ρήση «ο τρώσας και ιάσεται». Δηλαδή «εκείνος που σε τραυμάτισε καλείται και να σε θεραπεύσει» (κατά μία εκσυγχρονισμένη απόδοση). Οσο για τα περί αντισυνταγματικότητας και κατάλυσης της δημοκρατίας, οι τελευταίοι που θα μπορούσαν να νομιμοποιηθούν στον ρόλο του αξιόπιστου επικριτή είναι τα κόμματα των άκρων, τα οποία καλούν καθημερινά τον λαό να μην πληρώνει και να αρνείται την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων, απονέμουν δικαιοσύνη με δελτία Τύπου, καταλύουν επιτόπου κάθε νομιμότητα και συνταγματική τάξη αποφασίζοντας ποιος είναι ένοχος στα συμβαίνοντα, π.χ., στις Σκουριές της Χαλκιδικής ή στην υπεράσπιση των χωματερών της Κερατέας, όπως π.χ. πράττει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γιώργος Κιμούλης "φωτογραφίζομαι με πολιτικούς ΜΟΝΟ αν τους παντρεύομαι"... ( Αλέξη ;;;)

Μήπως κάπου μπερδεύεται η κατάσταση ;;; 
Για να το δεί καλύτερα  ο Γ.Κιμούλης...
...
Αρνήθηκε ο Γιώργος Κιμούλης να φωτογραφηθεί με τον υπουργό Πολιτισμού λέγοντας «δεν φωτογραφίζομαι με πολιτικούς εκτός αν τους παντρεύομαι» αμέσως μετά την παράσταση της Μήδειας στην Επίδαυρο.

Κι όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να φωτογραφηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα!

ΑΥΣΤΗΡΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΕ-ΟΤΑ...

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης προπηλακίστηκε χθες από τραμπούκους της ΠΟΕ - ΟΤΑ, μιας από τις αντιδραστικότερες συντεχνίες της χώρας που κρατούν "ομήρους" εκατομμύρια πολίτες κάθε φορά που αποφασίζουν παράνομες κινητοποιήσεις και απεργίες ή κλείνουν τις χωματερές των σκουπιδιών.

Επιτέλους , βάζουν (;;;) "χέρι" στο δημόσιο...

Ο Ιδιωτικός Τομέας από το πολύ "ξύλο" που έχει φάει (1,5 Εκ. ΑΝΕΡΓΟΙ, ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ , αλλαγή/κατάργηση  συμβάσεων κλπ) δεν μπορεί να "σηκώσει" πλέον στις πλάτες του το ΤΕΡΑΣΤΙΟ Δημόσιο...

Επιτέλους κάποιοι πάνε να σπάσουν το ΤΑΜΠΟΥ της μεταπολίτευσης...

Επιτέλους (έστω και συμβολική) γίνεται ΜΕΙΩΣΗ του κράτους !!!

Asiana Airlines: Σε εκπαίδευση ο πιλότος του αεροσκάφους που συνετρίβη...

Σε εκπαίδευση ήταν ο πιλότος του Boeing 777 της αεροπορικής εταιρείας Asiana Airlines Inc, το οποίο συνετρίβη το Σάββατο κατά τη διαδικασία προσγείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο. Ήταν μάλιστα ήταν η πρώτη πτήση του προς ένα αεροδρόμιο με jet αυτού του τύπου.

«Ήταν η παρθενική πτήση του Λι Κανγκ-κουκ προς το αεροδρόμιο. Ήταν σε εκπαίδευση. Ακόμα και ένας βετεράνος κάνει εκπαίδευση για ένα νέο jet», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Asiana Airlines.

Υπερήφανοι μόνο για τον Αντετοκούμπο;

Τα ΜΜΕ δεν σταμάτησαν να επαναλαμβάνουν το πόσο διδακτική είναι η περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούμπο. Ήταν η εβδομάδα που αν κάποιος έκανε το λάθος να πιστέψει τα ΜΜΕ, θα είχε την εντύπωση ότι στην Ελλάδα τις τελευταίες  δεκαετίες έχει μεταναστεύσει μόνο ο κ. Αντετοκούμπο.

Με την υπόθεση Αντετοκούμπο δημιουργείται ένα ερώτημα: Τι ήταν αυτό που έκανε την συγκεκριμένη περίπτωση να είναι τόσο εξαιρετικά κατάλληλη σε ότι αφορά το θέμα της μετανάστευσης στην Ελλάδα; Γιατί, για παράδειγμα, δεν αφορά το μεταναστευτικό θέμα η περίπτωση του Αφγανού που έσπρωξε την φοιτήτρια στο γκρεμό στην Κέρκυρα; Γιατί δεν αφορά το μεταναστευτικό, η περίπτωση του Πακιστανού που σκότωσε το ζευγάρι  στο Αλιβέρι Ευβοίας, πρώτα τον σύζυγο και μετά την γυναίκα «όταν συνέθλιψε το κεφάλι της, στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει»;