Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

To Αυτονόητο λέει ο κ. Μίχαλος...

Μιλώντας σε συνέδριο με τίτλο «Επενδύσεις στην Ενέργεια και Αειφόρος Ανάπτυξη» (δουλευόμαστε εν ψυχρώ έτσι...) ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΒΕΑ), Κωνσταντίνος Μίχαλος δήλωσε :
«Το πάγωμα των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, η έλλειψη ρευστότητας από το τραπεζικό σύστημα, η παρατεταμένη ύφεση και τα αλλεπάλληλα φορολογικά μέτρα, καθιστούν τις συνθήκες για την ανάληψη νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών σχεδόν απαγορευτικές», τόνισε δε ότι με την πολιτική που ακολουθείται χάνονται επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα και η χώρα μας στερείται σημαντικά οφέλη για την ενεργειακή της επάρκεια, για την οικονομία, για το περιβάλλον και για την απασχόληση, ενώ οι επενδύσεις στην «πράσινη οικονομία» έχουν πέσει θύμα της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική οικονομία.

Δέν είπε κάτι καινούριο ο κ. Μίχαλος.

Πολλές φορές έχουμε σχολιάσει σε αυτό εδώ το blog ότι δεν θα βρεθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ (Έλληνας η Ξένος) ποθ θα επενδύσει στην Ελλάδα όταν δεν ξέρει ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΏΣΕΙ την επόμενη μέρα...
Σε δυο χρόνια άλλαξε 10 φορές η φορολογία
Στην Ελλάδα ο ΠΛΟΥΤΟΣ είναι σε ΔΙΩΓΜΌ.
ΟΛΟΙ μιλάνε ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ για "Κεφάλαιο" , "Βιομήχανους" , "Επενδυτές" κλπ σαν να κάνουν κάτι κακό και όχι να δημιουργούνται θέσεις εργασίας..
ΕΤΣΙ διαπαιδαγώγησαν αρκετές γενιές Ελλήνων και με αυτή την νοοτροπία θα πρέπει να ζήσουμε για πολλά πολλά χρόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.