Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Τώρα διαψεύδεται το γεγονός...

Με ανακοίνωση του ΥΕΘΑ διαψεύδεται το γεγονός της παρενόχλησης του Ελληνικού εμπορικού πλοίου από την Τουρκική Κορβέτα.

Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό στο στενό του Καφηρέα κατά τη διέλευση της τουρκικής κορβέτας «Bafra» εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, τονίζοντας πως δεν είναι ακριβής η πληροφορία ότι το τουρκικό πολεμικό εξέπεμψε σήμα στο ελληνικό εμπορικό πλοίο «Αρχάγγελος» ζητώντας στοιχεία για το δρομολόγιό του.

Όπως διευκρινίζεται στη νέα ανακοίνωση, τέτοια συνομιλία του ελληνικού εμπορικού με την τουρκική κορβέτα δεν υπήρξε σύμφωνα με τα στοιχεία του Αρχηγείου Στόλου, ενώ η συνομιλία που καταγράφηκε ήταν μεταξύ του Λιμεναρχείου Ραφήνας και άλλου εμπορικού που διερχόταν στην περιοχή.
Πηγή: Ν

Σημείωση Αντίλογου: Είναι θετικό ότι δεν ήταν ακριβές το γεγονός και ήταν απαραίτητη η διάψευση αλλά μήπως θα έπρεπε να εξετάζονται περισσότερο τα γεγονότα πριν να γίνουν ανακοινώσεις;;;
Οι διευκρινιστικές δηλώσεις τότε δεν θα ήταν απαραίτητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.