Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Καμμένος καλεί Σκοπιανούς να μην τον δυσκολεύουν ...

Ζάεφ και Ντιμιτρόφ «Μακεδονία» την ανεβάζουν «Μακεδονία» την κατεβάζουν τη χώρα τους.

Μπορούν και το κάνουν, διότι τους το επιτρέπει η περίφημη Συμφωνία των Πρεσπών. Η οποία συμφωνία μπορεί να προβλέπει ως ονομασία το «Βόρεια Μακεδονία», αλλά από μόνη της βάζει κανονικά από την πόρτα το «Μακεδονία», αφού αναγνωρίζει «μακεδονική» ταυτότητα και «μακεδονική» γλώσσα.

Κάποιος που αναγνωρισμένα έχει «μακεδονική» ταυτότητα και μιλά την «μακεδονική» γλώσσα, είναι προφανές ότι μπορεί μια χαρά να αποκαλεί τον εαυτό του «Μακεδόνα». Και προφανώς το «βόρεια» πάει περίπατο.

Όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Όταν οι επιθέσεις στην Μαρέβα έχουν γίνει ανέκδοτο και ανακαλύπτεται ο Δημητριάδης :-)

Το δημοσίευμα του Κώστα Βαξεβάνη στο Documento για τον Γρηγόρη Δημητριάδη σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα προξενούσε την περιέργεια γιατί δημοσιεύτηκε. Αναφέρεται σε μια κατάθεση που δόθηκε πριν έξι χρόνια. Στην οποία ο Δημητριάδης αναφέρει ότι συνεργάστηκε με την Energa, όπως και άλλα 10 δικηγορικά γραφεία τα οποία αναφέρονται και ότι δεν εκπροσώπησε την εταιρεία σε σημαντικές υποθέσεις.

Ακόμα και η αναφορά σε δημιουργία offshore εταιρειών, πρώτον δεν είναι κάτι παράνομο και δεύτερον σε σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Ούτε στο Μαξίμου για offshore εταιρείες, όταν το ταξίδι τον Οκτώβριο του 2016 στην Βενεζουέλα του Νίκου Παππά με τον ειδικό στις offshore Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, παραμένει ένα μυστήριο. Αυτό που δεν είναι μυστήριο είναι ο στόχος του δημοσιεύματος.