Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Τους έχει πουλήσει όλους, τον Ραχόι θα λυπόταν;

Οι εξελίξεις στην Ισπανία είναι γνωστές:

-Ο Καταλανός πρόεδρος Πουτζεμόντ ανακήρυξε μεν μονομερώς την ανεξαρτησία της Καταλονίας, αλλά μετά ο εκπρόσωπός του δήλωσε πως επρόκειτο για… συμβολική κίνηση, ενώ ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει αν έχει κηρύξει την ανεξαρτησία της επαρχίας. Γνωρίζει άλλωστε πως μπορεί μια χαρά να ενεργοποιηθεί το άρθρο 155 του ισπανικού Συντάγματος και να εκπέσει από το αξίωμά του, οπότε και θα τον διαδεχθεί ο περιφερειάρχης. Και γνωρίζει ότι η Ισπανία έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υπερασπιστεί την εδαφική της ακεραιότητα. Γι’ αυτό και πριν προλάβει να κηρύξει την επαρχία ανεξάρτητη, δήλωσε πως… αναστέλλει τα αποτελέσματα της κίνησής του!

Κύριοι, έχετε ήδη μετρηθεί. Αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε εκ νέου ...

Άλλαξε η Ν.Δ τα επικοινωνιακά της και άμεσα κινήθηκε ο «αντίπαλος» για να «υποδείξει» στον λαό την «χείριστη επιλογή» των Σπυράκη – Ζούλα. Τέτοιος αλτρουισμός έχει να παρουσιαστεί από την εποχή που ο Αλαβάνος βρήκε κλειδωμένα τα γραφεία της Κουμουνδούρου. Την ίδια ώρα κάποια παλαιοκομματικά… σαλιγκάρια νομίζουν ότι έβρεξε και βγήκαν να πουν την «άποψή» τους. Κορίτσια προσοχή. Το κέλυφος είναι εύθραυστο…

Αποτυχημένοι πολιτευτές, αναξιόπιστοι διαμεσολαβητές της βούλησης του λαού, «βαρεμένα» trolls του διαδικτύου. Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Τους έπιασε ο πόνος για την Σπυράκη και τον Ζούλα. Και καλά οι εσωκομματικοί. Αυτούς μπορώ σε έναν βαθμό να τους καταλάβω. Ας πούμε ότι είχε κάποιος προσδοκία για μία θέση εργασίας κι αυτή χάθηκε. Αυτόν ειδικά τον καταλαβαίνω!