Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τίμησε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ...


Μια μεγάλη μέρα για μας, για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα η τιμή και η αναγνώριση που έγινε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με την ονοματοδοσία μιας αίθουσας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προς τιμήν του.

Ο πατέρας μου λάτρευε την ποίηση και πιστεύω ότι τα 3 αποσπάσματα* από τα ποιήματα του Παλαμά, του Γκαίτε και του Ουγκό εκφράζουν πλήρως την ψυχή και τον χαρακτήρα του.


*Τα αποσπάσματα αναγράφονται έξω από την αίθουσα "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης".



- «Xρωστάμε σ´όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθουν, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί». Η Λειτουργία δεν Τέλειωσε, Κωστής Παλαμάς.

- «Το χαρακτηριστικό της αλήθειας είναι η έλλειψη αυταρέσκειας» Βίκτωρ Ουγκό.

- «Γιατί θες περί άλλα να τυρβάζεις; Κοίτα, την ευτυχία δίπλα σου θα βρεις. Μάθε πώς την ευτυχία να αρπάζεις, Γιατί είναι πάντα σε απόσταση αφής»  Ανάμνηση, Γιόχαν Βόλφγκαν Γκαίτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.