Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Β. Κικίλιας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανήκει στο παρελθόν ...

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά στην πλάτη μας πέφτει το μεγάλο βάρος να οδηγήσουμε την πατρίδα μας στην έξοδο από την κρίση», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, ενώ επανέλαβε τις δεσμεύσεις της Ν.Δ. για μείωση της φορολογίας, μείωση των δαπανών του κράτους, μεταρρυθμίσεις και προσέλκυση επενδύσεων.

Σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο, ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε πως «αν έπρεπε να προτάξουμε, δύο πράγματα που θα σηματοδοτήσουν την πολιτική αλλαγή στη χώρα, αυτά είναι η μείωση της φορολογίας και η δημιουργία νέων και πραγματικών θέσεων εργασίας».
Σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. ανέφερε: «δεν ξέρω πότε και με ποιον τρόπο θα τελειώσει η κυβέρνηση την αξιολόγηση. Την πραγματική οικονομία πάντως, την "τελείωσε"».
«Υπάρχει διακριτή διαφορά μεταξύ μιας αξιόπιστης και σοβαρής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και μιας οπορτουνιστικής και ιδεοληπτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.