Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Οι Εβραιομασόνοι πήραν τα λεφτά ή οι συνταξιούχοι;

Το 80% του χρέους αντιστοιχεί στα ελλείμματα του ασφαλιστικού συστήματος, όπως δήλωσε ο κ. Γιαννίτσης. Η τοποθέτηση αυτή ανατρέπει την κοσμοθεωρία εκείνων που είχαν πιστέψει ότι η ελληνική κρίση ήταν προϊόν συνωμοσίας των Εβραιομασόνων, για να μας πάρουν τζάμπα τον ήλιο μας. Επίσης, δεν έχουμε αμφιβολία ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς σοβαρά. Όπως δεν ασχολήθηκε και τότε, το 2001...

Τι συνέβη το 2001; Η μαρτυρία ανήκει στον κ. Γιώργο Φλωρίδη, υπουργό εκείνης της περιόδου:

Τζάμπα χαίρονται τα παπαγλαράκια της κυβερνησάρας...

«Μικρό καλάθι» για τα οφέλη της Ελλάδας από τη μελλοντική ένταξή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) κρατούν οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).

Σύμφωνα με πηγές, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters, οι αγορές ελληνικών ομολόγων, στο πλαίσιο του QE, θα είναι περιορισμένου αριθμού, καθώς οι κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης ήδη διαθέτουν μεγάλης αξίας ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

Αυτός είναι ο πραγματικός «οδικός χάρτης» που έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...

Η πρώτη (μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015) «περήφανη διαπραγμάτευση» της πρώτη φορά αριστεροδεξιάς, είχε ως αποτέλεσμα τα capital controls και το τρίτο μνημόνιο.

Η δεύτερη (μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015) «περήφανη διαπραγμάτευση της δεύτερη φορά αριστεροδεξιάς, είχε ως αποτέλεσμα ένα τέταρτο μνημόνιο, αφού προηγουμένως είχε επιδεινωθεί και επιβαρυνθεί το τρίτο μνημόνιο.

Όλους αυτούς τους μήνες, η κυβέρνηση συνέχισε το βιολί της «περήφανης διαπραγμάτευσης», των δήθεν κόκκινων γραμμών, της προπαγάνδας, της θριαμβολογίας, χωρίς να κάνει το παραμικρό για να κινηθεί η οικονομία και να δημιουργηθούν έσοδα, αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα με στάση πληρωμών.

Πού πας καημένε Καραμήτρο;

Ένα από τα μεγαλύτερα παραμύθια της μεταπολίτευσης ήταν η επιδίωξη της οικονομικής ανάπτυξης μέσω των περίφημων αναπτυξιακών νόμων.
Από τον 1262/82 μέχρι τον 3908/11 έχουν αθροιστεί πέντε αναπτυξιακοί νόμοι οι οποίοι εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, το μόνο που κατάφεραν να επιτύχουν ήταν η διάλυση του μεταπολεμικού παραγωγικού ιστού της χώρας.
Κατ’ αυτήν την έννοια έχουν και οι αναπτυξιακοί νόμοι τη συνεισφορά τους στη χρεοκοπία της χώρας.
Οι  αναπτυξιακοί νόμοι δεν πέτυχαν να αποτρέψουν τα εκατοντάδες λουκέτα τη δεκαετία του ’80 στην κραταιά τότε ελληνική κλωστοϋφαντουργία, δεν απέτρεψαν τα επίσης εκατοντάδες λουκέτα τη δεκαετία του ΄90 σε εταιρείες όπως  η Pirelli, η Goodyear, η NAMKO κλπ. Δεν  απέτρεψαν τα τελευταία χρόνια  το κλείσιμο των χαλυβουργείων και φέτος εταιρειών όπως η ΙΜΑΣ, ή η Σόφτεξ, της τελευταίας χαρτοβιομηχανίας που είχε απομείνει στη χώρα.

Και για να μην υπάρχουν φαντασιώσεις για το μέλλον της χώρας...

Φανταστείτε ότι ΕΣΕΙΣ κερδίσατε το Jack Pot του JOKER χθές...
Αναρωτηθείτε λοιπόν αν θα τα ρίχνατε αυτά τα λεφτά στην χώρα μας δημιουργώντας μία νέα επιχείρηση...
Αν η απάντησή σας δεν είναι άμεση και καταφατική , μην περιμένετε ότι κάποιος άλλος θα βάλει λεφτά στην δημιουργία νέων επιχειρήσεων...

Η κυβέρνηση ότι «έχει αλλεργία στην επιχειρηματικότητα και τις ιδιωτικοποιήσεις και πανηγυρίζει όταν βάζει φόρους», ενώ αυτό που χρειάζεται, είναι μια στροφή στις ιδιωτικές επενδύσεις...