Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

F.B : Ο Τζήμερος ξεμπροστιάζει και τρολλάρει την Δούρου ...

Γράφει στο F.B του :

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ

Σήμερα υπέβαλα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής το παρακάτω αίτημα:

ΑΘΗΝΑ 7/7/2016

ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΜΑ: Αίτημα συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σχετικά με την παραχώρηση του ΟΛΠ στην Cosco.

Κύριε Πρόεδρε,
Την προεκλογική περίοδο, το 2014, η κ. Δούρου είχε χαρακτηρίσει ως εκποίηση την παραχώρηση του ΟΛΠ στην Cosco, δηλώντας τα εξής:

“Μια εκποίηση, που αν υλοποιηθεί, τότε θα πρόκεται (sic) για μια απόφαση εθνικά επίφοβη γιατί θίγει εθνικά δικαιώματα και θέματα ασφαλείας. Μια απόφαση κοινωνικά επιζήμια, οικονομικά καταστροφική για τους εργαζομένους, τους πολίτες, το Eλληνικό Δημόσιο. Μια απόφαση που εμείς ξέρουμε καλά ότι εξυπερετεί (sic) ένα ιδιωτικό μονοπώλιο σε βάρος του ελληνικού λαού σε βάρος της χώρας μας. Μια απαράδεκτη απόφαση που θα ζημιώσει τον τόπο και την πατρίδα και θα υπονομεύσει κάθε δυνατότητα παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας.“

Είναι προφανές ότι προκύπτει μείζον θέμα: ηθικό και διαχείρισης της εξουσίας. Αν η κ. Δούρου και η παράταξή της εξακολουθεί να έχει τις ίδιες απόψεις, τότε συναινεί στην κοινωνική ζημιά και στην οικονομική καταστροφή για τους εργαζομένους, τους πολίτες και το Eλληνικό Δημόσιο, εξυπηρετώντας ένα ιδιωτικό μονοπώλιο σε βάρος του ελληνικού λαού και σε βάρος της χώρας μας και συμβάλλει στην υπονόμευση κάθε δυνατότητας παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας."
Θεωρώ ότι η κ. Δούρου θα πρέπει να ενημερώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, σε συζήτηση ΠΗΔ για τη σημερινή στάση της και για το πώς σκοπεύει να συνεργαστεί ή να αντιδράσει στην πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης και το Περιφερειακό Συμβούλιο να εκδώσει Ψήφισμα Καταδίκης αυτής της, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κας Περιφερειάρχου προσπάθειας πρόκλησης ζημιάς σε πολίτες και Εληνικό Δημόσιο, αν φυσικά συνεχίζει να το βλέπει έτσι.

Στη συνεδρίαση που ξεκίνησε στις 16:00 εκλήθην να υποστηρίξω το επείγον του θέματος. Είπα ότι θα έπρεπε οι ίδιοι να έχουν ζητήσει να συζητηθεί κατεπειγόντως. Δηλαδή εδώ και μερικές μέρες αφότου υπεγράφη η σύμβαση έχουν ξεκινήσει να καταστρέφονται οικονομικά εργαζόμενοι, πολίτες και το Eλληνικό Δημόσιο, έχει αρχίσει να υπονομεύεται κάθε δυνατότητα παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα; Εκτός αν κάτι έχει αλλάξει στο περιεχόμενο της σύμβασης που θα έπρεπε να το ξέρουμε ή στον τρόπο που προσλαμβάνουν οι σύντροφοι την πραγματικότητα, που θα έπρεπε να το ξέρουμε επίσης.

Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία και η συριζαϊκή πλειοψηφία ψήφισε να μην γίνει συζήτηση.
Μηδέν τσίπα, μηδέν συνέπεια, μηδέν αίσθηση απολογισμού για την απάτη. Σιγά μη στάξει η ουρά του ποντικού που λένε και στο χωριό μου. Αλλά τι κι αν το λέν. Τα ποντίκια, βουτηγμένα στη βρωμιά δεν το καταλαβαίνουν. Να μη σου πω ότι το χαίρονται κι όλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.