Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πότε θα δούμε ένα πραγματικό “debate” ;

Η αλήθεια είναι ότι  η προχθεσινή «τηλεμαχία» για να μεταφέρουμε στα ελληνικά το «Debate», των κυρίων Τσίπρα και Μειμαρακη, ήταν σαφώς πολύ πιο ενδιαφέρουσα από αυτή με ολους τους αρχηγούς μαζί και βέβαια, σαφώς πολύ καλύτερη από τις αντίστοιχες άλλων εποχών.
 Όμως, και αυτή την φορά, κυριάρχησαν άλλους είδους λογικές, φόβοι των επιτελείων των πολίτικων, αγκυλώσεις κόμματων και δημοσιογράφων και αλλά παρόμοιε προβλήματα και «απονεύρωσαν» και αλί τον όλο διάλογο , που θα μπορούσε να γίνει.
 Όλα ήταν πολύ καλύτερα από άλλες φόρες, ήταν αρκετά βήματα προς την σωστή κατεύθυνση, όμως ακόμα είμαστε μακριά από αυτό που θα μπορούσε, αυτό που θα έπρεπε να γίνει.

Μάρδας γιά Φλαμπουράρη: Το ζήτημα είναι ηθικό, δεν έπρεπε να συμμετέχει στο διαγωνισμό...

«Ηθικό θέμα που ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει... Δεν πρέπει να μετέχουν υπουργοί σε διαγωνισμούς» είπε ο τ. αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ -

Ενδεχόμενη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον τέως υπουργό λέει η ΝΔ

Ρωγμές στη στάση καταγγελίας των αποκαλύψεων του protothema.gr από τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Φλαμπουράρη παρατηρούνται και μάλιστα από πρωτοκλασάτα στελέχη του αριστερού κόμματος.

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στη ΝΔ...

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 0,5% καταγράφει η δημοσκόπηση της Pulse. Επίσης εμφανίζει 8κομματική Βουλή με την Ενωση Κεντρώων να μπαίνει ενώ αλλάζουν τα δεδομένα στην τρίτη θέση, με ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να εμφανίζει τα ίδια ποσοστά με την Χρυσή Αυγή.

Η δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο Action 24, έγινε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και ένα μέρος της διεξήχθη μετά το χτεσινοβραδινό ντιμπέιτ.

Τι απέδειξε η δραση της υπ. Κυβέρνησης στο μεταναστευτικό ( τι είδους υπουργούς χρειάζεται η χώρα)...

Επί επτά σχεδόν μήνες, η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτε για να προετοιμαστεί και να αντιμετωπίσει το κόμμα των προσφύγων αλλά και των μεταναστών που τα τελευταία χρόνια ,κινούνται μέσω της χώρας μας  προς την Ευρώπη.
 Όχι δεν έκανε τίποτε για να αντιμετωπίσει το όλο ζήτημα αλλά έκανε και το αντίθετο. Κι αυτό παρότι έβαλε ειδικό υπουργό για την μετανάστευση.
 Μόνον που η υπουργός αυτή, το μόνο που έκανε ήταν τις ιδεοληψίες της πράξη και εφάρμοσε τις προσωπικές της απόψεις σε σχέση με τους μετανάστες ανά τον κόσμο, απόψεις όμως που ούτε αποτελούν θέση της πλειοψηφία των πολιτών ούτε βέβαια εθνική και ευρωπαϊκή πολιτική.