Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ολόκληρη η ομιλία Αβραμό στην Π.Ε της Ν.Δ...


ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Αγαπητέ Πρόεδρε,
Φίλες και φίλοι,

Μπορεί η νέα μου σημαντική ευρωπαϊκή αποστολή να θέλει να βρίσκομαι στις Βρυξέλλες, ωστόσο, μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι η καρδιά μου και o νους μου είναι στην Ελλάδα.

Είναι εδώ, όπου σε αυτούς τους ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς δοκιμάζεται και κρίνεται από τις πολιτικές μας επιλογές το ευρωπαϊκό μας μέλλον, η πολιτική μας σταθερότητα, η κοινωνική μας συνοχή, οι προσδοκίες όλων μας.                                                      

Η σκέψη μου είναι στην Παράταξή μας και μοιράζομαι τους προβληματισμούς όλων μας, μπροστά στα νέα δεδομένα που προκάλεσαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Και ανησυχώ για τις εξελίξεις στη χώρα μας.

"Real" Fireworks ...( Όλη η δήλωση του Γκίκα Χαρδούβελη )

Όχι μόνο δεν ήταν ..."βόμβα" , αλλά ούτε κάν λαμπερό πυροτέχνημα οι ... "αποκαλύψεις" του γκρουπ Κουρή...

 Όλη η δήλωση – απάντηση του Γκίκα Χαρδούβελη στο δημοσίευμα που τον θέλει να έχει βγάλει τα χρήματά του στο εξωτερικό:

Σε σχέση με την υποτιθέμενη παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες εκ μέρους μου, την οποία πληροφορούμαι από τον Τύπο, δηλώνω τα κάτωθι:

Κινητικότητα για τις #skouries ...

Tην πρόθεσή τους να επισκεφτούν σύντομα την περιοχή των μεταλλείων Χαλκιδικής εξέφρασαν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, ύστερα από επίσκεψη στο υπουργείο το Σάββατο, του πρέσβη του Καναδά στην Αθήνα, Ρόμπερτ Πεκ, του διευθύνοντος συμβούλου της Eldorado Gold, Πολ Ράιτ, του προέδρου της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» Εντουάρτο Μούρα και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας Μιχάλη Θεοδωρακόπουλου.

Η τραγική κατάσταση του κ. Αλέξη Τσίπρα...

Με την Τρόικα η Ελλάδα γελοιοποιήθηκε μόνο σε επίπεδο τεχνοκρατών και οργάνων των δανειστών. Με τον Βαρουφάκη γίναμε παγκόσμιο ρεντίκολο καθημερινού χλευασμού. Με τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Βενιζέλου, Σαμαρά, είχαμε πολιτικούς που ήξεραν από κυβέρνηση αλλά ανίκανους να αποφασίσουν και να τολμήσουν. Με την κυβέρνηση Τσίπρα έχουμε πολιτικούς που ούτε ξέρουν και ούτε θέλουν να κυβερνήσουν. Ο κ. Τσίπρας τουλάχιστον θέλει αλλά βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Από την πρώτη ημέρα της μεταπολίτευσης Καραμανλή το 1974 και από την εποχή της αλλαγής του Παπανδρέου, το 1981, τα οικονομικά επιτελεία των κυβερνήσεων (όπως και εκείνα για την εξωτερική, την κοινωνική πολιτική και την ασφάλεια) δόθηκαν και σε χέρια θεωρητικών και άπειρων.