Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ορισμένες λέξεις (όπως πχ ΗΘΟΣ) δεν μπορεί να ταιριάξουν με την αριστερά...

Ιδού το ήθος...

Με απαράδεκτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς επιτίθεται κατά του Capital.gr, αλλά και προσωπικά κατά του Κ. Στούπα, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Κορίνα Βασιλοπούλου, εκλεγείσα με τον συνδυασμό της κ. Ρένας Δούρου. 

Με αφορμή την εμφάνιση του Κ. Στούπα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Κ. Βασιλοπούλου δεν δίστασε να δημοσιεύσει στο λογαριασμό της twitter της ακόλουθη ανάρτηση:

Η αριστερή αμορφωσιά και η έλλειψη αξιών στον τοίχο φαίνεται...

Αυτό το μαύρο (σαν την τύφλα τους) έκαναν στο κτήριο ...

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΕΜΠ...

Οι καρδιολογικές εξετάσεις, οι δαπάνες και ο υπουργός Υγείας κ Κουρουμπλής...

 Είναι κοινή παραδοχή , το γνωρίζουν πια και τα μικρά παΐδια του δημοτικού σχολείου, πως ένας τομέας στον οποίο τα κρατικά έξοδα τις τελευταίες δεκαετίες έχουν κάνει αρκετούς εκατομμυριούχους , είναι ο τομέας της υγείας.
  Τα χρήματα που δίνονται  τόσο από το υπουργείο Υγείας όσο και από τα ασφαλιστικά ταμεία στον τομέα αυτό ήταν (και συνεχίζουν να είναι) τεράστια Μόνον που δυστυχώς δεν πηγαίνουν στην βελτίωση των προσφερομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες δικαιούχους.
  Ακόμα και οι ίδιοι οι υπουργοί έχουν παραδεχτεί πως «κάτι γίνεται» στον τομέα αυτό. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια , λογω της οικονομικής κρίσης, άρχισαν και οι προσπάθειες συμμαζέματος στον τομέα της υγείας ( φαρμακευτική δαπάνη, έξοδα για εξοπλισμούς, λειτουργία κρατικών νοσοκομείων), προσπάθειες που απέφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα  οικονομία εκατοντάδων  εκατομμυρίων.
   Φαίνεται όμως ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στον τομέα αυτό.