Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Στ. Μάνος - ΔΡΑΣΗ: 700 ευρώ σύνταξη για όλους...

Τη θέση της Δράσης για τη βασική σύνταξη 700 ευρώ για όλους, στα 67 τους χρόνια, ανέπτυξε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο πρόεδρος της παράταξης Στέφανος Μάνος.

Όπως εξήγησε, τα χρήματα αυτά θα πληρώνονται από τη φορολογία, ενώ θα καταργηθούν όλες οι υποχρεωτικές ασφαλιστικές εισφορές, κάτι που όπως σημείωσε, θα βοηθήσει και στην ανάπτυξη, γιατί οι εταιρίες θα κάνουν πιο εύκολα προσλήψεις.



Υπογράμμισε, ότι τη σύνταξη θα παίρνουν όλοι ανεξαιρέτως, ασχέτως εάν έχουν ένσημα, όπως πχ. οι νοικοκυρές και όπως σημείωσε, αν κάποιος θέλει μεγαλύτερη σύνταξη, θα μπορεί με τα χρήματα που θα παίρνει επιπλέον (καθώς θα έχουν καταργηθεί οι ασφαλιστικές εισφορές) να κάνει ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα με κάποια ασφαλιστική εταιρία.

Αναφερόμενος στα ασφαλιστικά ταμεία, είπε ότι πρέπει να καταργηθούν καθώς δε θα χρειάζονται πλέον και «να δούμε πως θα βοηθήσουμε να βρουν δουλειά οι άνθρωποι που εργάζονταν σε αυτά».

Σημείωσε τέλος, ότι «ο λόγος που τόσος κόσμος χάνει τη δουλεία του είναι γιατί πληρώνουμε τεραστία ποσά για τη συντήρηση του δημοσίου».

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.