Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Επίθεση στο ΤΑΙΠΕΔ από ακροαριστερές συμμορίες κακοποιών ...

ΤΑΙΠΕΔ: Καταδρομική επιθεση και βανδαλισμό προκάλεσε ο «Ρουβίκωνας».
Εισέβαλλαν στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, και προκάλεσαν βανδαλισμό, μέλη της αυτοπροσδιοριζόμενης στον αντιεξουσιαστικό χώρο ομάδας «Ρουβίκωνας», και κοινοποίησαν την καταδρομική επίθεση τους, σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Σε κείμενο τους, το οποίο αναρτήθηκε σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν.
«Σήμερα 14 Σεπτέμβρη στις 8.10 το πρωί ομάδα συντρόφων του «Ρουβίκωνα» εισέβαλε στον 7ο όροφο του κτηρίου που στεγάζεται το ΤΑΙΠΕΔ επί της οδού Σταδίου και Κολωκοτρώνη στην πλατεία Κολωκοτρώνη.
Οι σύντροφοι ισοπέδωσαν τον όροφο. Σπάστηκαν οι υπολογιστές, τα λάπτοπ, τα γραφεία, τζάμια, εκτυπωτές, κάμερες κ.α. Επίσης καταστράφηκαν έγγραφα.
Οι security που φύλασσαν την είσοδο του κτηρίου κρατήθηκαν από μια περιφρούρηση της ομάδας η οποία τους αφαίρεσε τους ασυρμάτους τους και οι σύντροφοι αποχώρησαν ανενόχλητοι.
Το κτήριο του ΤΑΙΠΕΔ φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από ΔΕΛΤΑδες και ΟΠΚΕ αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε την επίθεση και την ισοπέδωση του ορόφου…
Θα ακολουθήσει εκτενέστερο κείμενο»!

Πηγή :Νάντια Αλεξίου- NantiaReport

1 σχόλιο:

  1. Σε περίληψη...
    Στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι, σε κτίριο που στεγάζεται σημαντική δημόσια υπηρεσία, εισέβαλαν κάποιοι, κατέστρεψαν, και αποχώρησαν ανενόχλητοι χωρίς να τους καταλάβει καν η ομάδα περιφρούρησης της αστυνομίας.

    Ερώτηση 1 : Απολύθηκαν αυτοί που ήταν υπέυθυνοι για την περιφρούρηση, Security εταιρεία και Αστυνομικοί ?
    Ερώτηση 2 : Αποστρατεύτηκε η ιεραρχία της Αστυνομίας ?
    Ερώτηση 3 : Ποιός θα πληρώσει τις ζημιές ?

    Είναι πολύ απλό να καταλάβει κανείς από το παραπάνω γεγονός, ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον μια ασφαλή Χώρα να ζει κανείς. Οι πόλεις είναι έρμαιο του κάθε τυχαίου που θα θελήσει να κάνει κάτι. Άσχετοι σε υπουργικές θέσεις, κομματικοί εγκάθετοι από κάτω, και πλήρης αναξιοκρατία σε όλα τα υπόλοιπα, συνθέτουν το σκηνικό...

    Ο Κόσμος δυστηχώς ανέχεται αυτή τη κατάστηση, από τη στιγμή που ανέχεται την κομματικοποίηση, της δημόσιας διοίκησης, χώρια που ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού την επιζητεί κιόλας.

    Πάντως με συνέχιση της παραπάνω κατάστασης, η κάθε επόμενη μέρα θα είναι χειρότερη της προϋγούμενης...

    Αυτό να το θυμούντε ΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.