Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΗΠΑ: Η Ελλάδα διακινδυνεύει την καταστροφή της οικονομίας και του λαού της...

Η ελληνική κυβέρνηση καλείται να λάβει δύσκολες αποφάσεις και να καταλήξει γρήγορα σε συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές  και τα υπόλοιπα μέλη της Ευρωζώνης, αλλιώς διακινδυνεύει την καταστροφή της οικονομίας και του λαού της, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζακ Λιου στο CNN.

«Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε μία ένα χρονικό σημείο στο οποίο η Ελλάδα καλείται να επιστρέψει με μία απάντηση, που θα είναι η βάση για την επίτευξη συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό», ανέφερε ο κ. Λιου, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για τις αντιδράσεις των αγορών, στο ενδεχόμενο ενός Grexit


«Νομίζω πως κανείς δεν θα έπρεπε να θέλει να μάθει τι θα συμβεί», εξηγεί ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών και σημειώνει ότι μία αποτυχία στις διαπραγματεύσεις θα προκαλούσε «τρομερή πτώση» στην οικονομική απόδοση της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει μάλιστα, το «μεγαλύτερο βάρος» ενδεχόμενου αδιεξόδου θα πέσει στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Πηγή Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.