Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Σόιμπλε: Αμφιβολίες για την αξιοπιστία των δεσμεύσεων της Ελληνικής κυβέρνησης...

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας σε γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό , εξέφρασε  αμφιβολίες για την αξιοπιστία των Ελληνικών δεσμεύσεων της κυβ. Τσίπρα για μεταρρυθμίσεις ...

Όπως εξήγησε ο Σόιμπλε, η απόφαση για την παράταση δεν ήταν εύκολη για τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, αλλά ούτε και για την Ελληνική κυβέρνηση, «διότι είχαν πει στον λαό κάτι τελείως διαφορετικό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και στη συνέχεια».



Το θέμα είναι τώρα, συνέχισε ο Γερμανός υπουργός, «αν μπορεί κανείς να εμπιστευθεί τις  διαβεβαιώσεις της Ελληνικής κυβέρνησης ή όχι», επισημαίνοντας πως στη Γερμανία υπάρχουν πολλές αμφιβολίες «και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό».

Παρά ταύτα , ο Σόιμπλε κάλεσε τους Γερμανούς βουλευτές να εγκρίνουν την παράταση κατά την αυριανή ψηφοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.