Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Πήρε ο πόνος την "αντιμνημονιακή" φυλλάδα για την Χ.Α ...

Άλλη μία απόδειξη για το ποιοι σπρώχνουν με όλες τους τις δυνάμεις την Χ.Α...
Η Φυλλάδα αυτή που από την μία πλευρά διαφημίζει τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ της 17Ν και από την άλλη  προσπαθεί να εξάψει τα πάθη των ανεγκέφαλων "Ελληναράδων"...
Να ξέρει πάντως η φασιστοφυλλάδα ότι όσο και αν προωθήσει την ΧΑ τα σχέδια τους θα γίνουν κουρέλια...
Δείτε τι ΒΛΑΚΕΙΕΣ πουλάνε :)

Αρέσει δεν αρέσει είναι ξεκάθαρος ο Μπαρόζο: Θετικό το μέλλον της Ελλάδας...

Θετικό «βλέπει» το μέλλον της Ελλάδας ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, επισημαίνοντας πως η χώρα εμφανίζει πρωτογενές πλεόνασμα και τον επόμενο χρόνο θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη.

«Όλοι πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα και εφόσον οι Έλληνες συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις, θα πετύχουν βιώσιμη ανάπτυξη. Ήδη, υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα και τον επόμενο χρόνο θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη»,

Ρόλος πρόληψης και προαγωγής της υγείας για τα δημοτικά ιατρεία της Αθήνας...

Στη «νοικοκυρεμένη» Αθήνα του κ. Καμίνη, τα δημοτικά ιατρεία προφανώς δεν αποτελούν κομμάτι του «νοικοκυριού». Σε πλήρη παρακμή σήμερα, με μόλις τέσσερα να λειτουργούν δύο να παραμένουν κλειστά και η 7η κοινότητα να μη διαθέτει καν! Βέβαια κι αυτά που λειτουργούν εκτός από συνταγογραφήσεις και έκδοση πιστοποιητικών δεν κάνουν και πολλά άλλα πράγματα –φτωχοί συγγενείς μιας ανύπαρκτης πρωτοβάθμιας υγείας με τα λεφτά των δημοτών να πηγαίνουν, μια ακόμα φορά, χαμένα.

Χάθηκε αεροσκάφος της Malaysia Airlines με 239 επιβαίνοντες ...

Το αεροσκάφος που αγνοείται Β777  ηλικίας 12 ετών και Reg:9M-MRO 
Αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Malaysia Airlines, το οποίο μετέφερε 227 επιβάτες και 12μελές πλήρωμα και εκτελούσε την πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο, εξαφανίστηκε τα ξημερώματα από τα ραντάρ, την ώρα που πετούσε πάνω από τη θάλασσα της Νότιας Κίνας.
Το Boeing B777-200 έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας της πόλης Χο Τσι Μινχ, 120 ναυτικά μίλια ανατολικά των ακτών της πόλης Κότα Μπάρου της Μαλαισίας, κοντά στον εναέριο χώρο του Βιετνάμ, όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία και η βιετναμέζικη κυβέρνηση.
Η επαφή με το αεροσκάφος χάθηκε στις 02:40 (του Σαββάτου τοπική ώρα, 20:40 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας).