Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Δεν είναι όλοι οι Έλληνες "Ψεκασμένοι" κ. Χαικάλη ...

«Άλλο να βρίσκεσαι κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων σκόπιμα και άλλο εκ παραδρομής να μην έχεις υποβάλει ένα παραστατικό» δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλης για την δημοσιοποίηση του ονόματός του από το ΣΔΟΕ αναφορικά με την απόκρυψη ποσού.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, o κ. Χαϊκάλης τόνισε ότι «δεν υπήρχε η σκέψη της φοροδιαφυγής» από μέρους του και υποστήριξε πως το θέμα πήρε διαστάσεις διότι είναι πολιτικό πρόσωπο.

Δυσάρεστη αποκάλυψη ο Σακελλαρίδης...

Όταν άκουσα το όνομα του Υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων, η αρχική μου αντίδραση ήταν: οκ, και ποιος είναι αυτός; Είναι νέος -καλό- αλλά ποιος είναι, τι πρεσβεύει, τι θέλει για την πόλη μας;

Σήμερα τον είδα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, μάλλον στην πρώτη του εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Αν αυτά που είπε στην εκπομπή τα δούμε στο πρόγραμμα της υποψηφιότητάς του θα είναι το πρώτο πρόγραμμα καταστροφής δήμου που ανακοινώνεται από συνδυασμό. Σταχυολογώ μερικά μόνο:

Μάχες στις φαβέλες της Βραζιλίας που μας την μοστράρισαν ως πρότυπο...

Από καιρό σε καιρό αξίζει να επισημαίνουμε τι συμβαίνει στις χώρες που ο κ. Τσίπρας – ο οποίος διεξάγει προεκλογική εκστρατεία στην Ευρώπη διεκδικώντας το αξίωμα του προέδρου της - θαυμάζει επειδή «κατόρθωσαν να ξεπεράσουν την κρίση με κοινωνική συνοχή».

Σήμερα, την τιμητική της έχει η Βραζιλία.

Στις 3 Φεβρουαρίου, έμποροι ναρκωτικών άνοιξαν πυρ εναντίον μελών μιας Ειρηνευτικής Μονάδας της Αστυνομίας, που έχει αναπτυχθεί στις φαβέλες του Κομπλέξου ντα Πένια, σε μια περιοχή βόρεια του Ρίο, σκοτώνοντας μία αστυνομικό ηλικίας 28 ετών.

Ρύθμιση του χρέους χωρίς κόστος και αντάλλαγμα δεν γίνεται...

Την αρχή έκανε η Bundesbank, κάνοντας τη διάγνωση πως οι Έλληνες κατά μέσο όρο έχουν μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία από τους Γερμανούς και ενόψει της ανάγκης για ένα νέο δάνειο της τάξης των 10-20 δισ. ευρώ, κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι Έλληνες ιδιοκτήτες (και έχοντες περιουσία) θα πρέπει να αναλάβουν μέρος του κόστους.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η εκπρόσωπος του μικρού αριστερού κόμματος Die Linke (πολιτική εγγονή του δικτάτορα Χόνεκερ), κα Sahra Wagenknecht η οποία υποστήριξε την πρόταση της Bundesbank για εφάπαξ επιβολή κεφαλαιακού φόρου.

Μέχρι στιγμής την διαδικασία συμπλήρωσε ο νέος αρχηγός του κόμματος των φιλελευθέρων του FDP ο κ. Christian Lindner...

Κωνσταντινόπουλος: Η ψευδεπίγραφη Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο σύγχρονος «Βασιλάκης Καΐλας»...

Με τον πάλαι ποτέ «μικρό» του ελληνικού κινηματογράφου, τον Βασιλάκη Καΐλα, παρομοίασε τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Στην εισήγησή του για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας τόνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκπροσωπεί εκείνους που ήταν πάντα διαχρονικά απέναντι στις μεταρρυθμίσεις.

Εθνικό έγκλημα η φοροδιαφυγή κύριε βουλευτά!

Μπορεί στα λόγια να την αποκηρύσσουν όλοι, αλλά η φοροδιαφυγή φαίνεται ότι παραμένει το εθνικό μας σπορ. Οι τελευταίες υποθέσεις που έστειλε στον εισαγγελέα το ΣΔΟΕ, δείχνουν ότι οι επαγγελματικές κατηγορίες που διαπρέπουν χρόνια τώρα στο σπορ, επιμένουν στις ίδιες πρακτικές, τις ίδιες μεθοδεύσεις, για να αποφύγουν να πληρώσουν τους φόρους που τους αναλογούν.

Παρά τους ελέγχους που έχουν αυξηθεί, παρά τα  αυστηρά πρόστιμα , τα κίνητρα για τη φοροδιαφυγή φαίνεται ότι παραμένουν μεγάλα. Πλαστά και εικονικά τιμολόγια, μη έκδοση αποδείξεων , ακόμα και «μαϊμού» ταμειακές μηχανές εξακολουθούν να ζουν και να βασιλεύουν.