Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Σπ. Λυκούδης: Οφείλει να κάνει αυτοκριτική η ηγεσία του κόμματος...

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ

Ψαριανός: Η βλακεία είναι ανίατη...

Παραίτηση όλων των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος ζήτησαν κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο Σταμάτης Μαλέλης και η Μαρία Ρεπούση.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Λυκούδης παραδέχτηκε ότι υπάρχει μία αντίληψη, που θέλει στελέχη να βλέπουν σαν λύση μία συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της πρωτιάς του.
«Στην ουσία να «προσκολλούνται» πάνω του", είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος πάντως, αποστασιοποιείται από αυτήν τη θέση, τονίζοντας ότι «πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, για να πάει μπροστά, για να αποκτήσει βάρος»...

Για την προεκλογική περίοδο είπε ότι «όσα λέγαμε καλά ήταν, αλλά ο λαός δεν τα κατάλαβε», και υπογράμμισε ότι «πρέπει να γίνει αποτίμηση της συντριβής» και συμπλήρωσε «διαχείριση επιφάνειας ήταν η διαχείριση του εκλογικού αποτελέσματος».
Συνέδριο για τις 12 με 14 Σεπτεμβρίου αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, η οποία δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Φώτη Κουβέλη.

Παραίτηση όλων των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος ζήτησαν κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ο Σταμάτης Μαλέλης και η Μαρία Ρεπούση.

Υπέρ της άμεσης διεξαγωγής συνεδρίου, ακόμα και τον Ιούλιο η πρόταση Μαλέλη.

«Η βλακεία είναι ανίατη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γρηγόρης Ψαριανός, λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ε, στην οποία δεν έλαβε μέρος.

«Ο πιο πονηρός βλάκας είναι ο σοβαρός! Το υστερικά τυπικό και λιγόλογο ανθρωπάκι που οχυρώνεται πίσω από ένα προσωπείο σοβαρότητας και σπουδαιότητας», προσθέτει ο κ. Ψαριανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.