Τούρτα καρότου με άσπρο γλάσο...
Χτυπάμε τ' ασπράδια σε μαρέγκα.
Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με τη ζάχαρη πολύ καλά και προσθέτουμε το αραβοσιτέλαιο, το αλεύρι και το μπέικιν.
Προσεκτικά και με κουτάλα προσθέτουμε το καρότο, τα καρύδια, τις σταφίδες και την μαρέγκα. Αδειάζουμε σε μεγάλη φόρμα του κέικ και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 1 ώρα.
Καλή Επιτυχία!!!
Υλικά συνταγής
4 αυγά χωρισμένα
4 φλ. τριμμένο καρότο
2 φλ. αλεύρι απ
2 φλ. ζάχαρη
1 φλ. χοντροτριμμένο καρύδι
1 φλ. σταφίδες μουλιασμένες και αλευρωμένες
1 φλ. αραβοσιτέλαιο
2 κουταλάκια μπέικιν
1 βανίλια
Υλικά γλάσου
370 γραμ. άχνη
2 ασπράδια απο αυγά
2 κ.γ. χυμό λεμονιού
1 βανίλια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:
Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.
Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...
Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.