Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Στις ΣΟΒΑΡΕΣ χώρες , δεν πιάνουν οι εντολές (να τον ελευθερώσετε αμέσως...) των πολιτικών...

Αντιθέτως : Παρατάθηκε η κράτηση του Τζέρι Άνταμς...

Δεν υπάκουσαν στην "Εντολή Τσίπρα" :  «Ζητώ την άμεση απελευθέρωση του Τζ. Ανταμς» οι Ιρλανδοί !!!

Θυμίζω ότι χθες ο Α.Τσίπρας προχώρησε σε μια δημόσια δήλωση υποστήριξης του Τζέρι Ανταμς, η οποία όμως έχει και τον χαρακτήρα παρέμβασης στα της βορειοϊρλανδικής δικαιοσύνης!!!

Οι αστυνομικές αρχές της Βόρειας Ιρλανδίας ανακοίνωσαν το βράδυ της Παρασκευής ότι παρέτειναν για άλλες 48 ώρες την προσωρινή κράτηση του ηγέτη του Σιν Φέιν Τζέρι Άνταμς ο οποίος έχει συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία μιας γυναίκας πριν από 38 χρόνια.
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι άνδρες της υπηρεσίας δίωξης Σοβαρών Εγκλημάτων της βορειοϊρλανδικής αστυνομίας (PSNI) που ερευνούν την απαγωγή και τη δολοφονία της Τζιν Μακόνβιλ έλαβαν την άδεια να συνεχίσουν την ανάκριση του 65χρονου Τζέρι Άνταμς, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμιξή του στο έγκλημα.
Η Μακόνβιλ, μητέρα 10 παιδιών, δολοφονήθηκε από τον IRA το 1972.
Συνηθισμένοι οι τΣΥΡΙΖΑιοι να παρεμβαίνουν στην λειτουργία της αστυνομίας και της δικαιοσύνης έγιναν διεθνώς ΡΟΜΠΕΣ με την παρέμβαση στην αστυνομία ενός ΣΟΒΑΡΟΥ κράτους...
Που θα πάει;
Κάποια στιγμή ελπίζουμε να σοβαρευτεί και η δική μας δημόσια διοίκηση και να μην δέχεται παρεμβάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.