Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μάλλον δεν θυμόταν οι ΣΥΡΙΖΑιοι την ρήση Μεϊμαράκη ...

Είχε πεί όταν του πετούσαν λάσπη για τις κοινωνικές του σχέσεις:

"Όταν βγάζω το κουστούμι, πρώτα βγάζω το παντελόνι"...

Και το έβγαλε...

...Το κουστούμι...

Και μίλησε όπως χρειαζόταν , μήπως και καταλάβουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι  ότι "Δεν θα επιτρέψουμε να κάνει το πεζοδρόμιο κουμάντο στην Αθήνα." ...


Νέο σκηνικό έντασης δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά του προεδρείου της Βουλής με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη να αποκαλύπτει μεθοδεύσεις εκ μέρους του Αντιπροέδρου Δραγασάκη ώστε να μην είναι στην έδρα ο Πρόεδρος της Βουλής όταν ο Τσίπρας θα κατέθετε την πρόταση μομφής... Φυσικά ο Τσίπρας και οι άλλοι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά ξεφτίλισαν τις διαδικασίες αποχωρώντας από τη συζήτηση της πρότασης μομφής που είχαν καταθέσει οι ίδιοι

Ο πρόεδρος της Βουλής από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι απαξιώνει τη Βουλή, ενώ κατήγγειλε ότι, την Κυριακή, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να στήσει την διαδικασία, καθώς είχε ετοιμάσει να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα την ώρα που θα ήταν πρόεδρος ο Γιάννης Δραγασάκης.

Λίγο ή πολύ ο κ. Μεϊμαράκης υπαινίχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να στήσει τη διαδικασία, αναφέροντας ότι όταν ρώτησε τι ώρα θα μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος δεν του απαντούσαν και τη στιγμή που πήγε να φάει πρόσεξε ότι ο κ. Δραγασάκης αντικατέστησε την κυρία Κόλια στην έδρα, καθώς εκείνη είχε σειρά να προεδρεύσει.

Τόνισε, ακόμη, στον κ. Τσίπρα ότι «Αφού θέλετε να με κάνετε να μιλήσω σαν βουλευτής της ΝΔ θα το κάνω. Δεν θα επιτρέψουμε να κάνει το πεζοδρόμιο κουμάντο στην Αθήνα. Προσπαθείτε όχι μόνο να μπλοκάρετε το Eurogroup και την επόμενη δόση, αλλά δεν αφήνετε να λειτουργήσει σωστά η προεδρεία».

Τη στιγμή εκείνη έξαλλος ο Γιάννης Δραγασάκης ζήτησε να πάρει το λόγο για να απαντήσει στις αιτιάσεις του κ. Μεϊμαράκη, ωστόσο, ήταν η σειρά του Ευάγγελου Βενιζέλου να μιλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.