Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Φήμες ότι έφυγε από το Προεδρικό (και την Ουκρανία) ο Γιανούκοβιτς...

Τη διεξαγωγή προεδρικών εκλογών μέχρι τις 25 Μαΐου ζήτησε ο Βιτάλι Κλίτσκο, εκ των ηγετών της ουκρανικής αντιπολίτευσης, ενώ υποστήριξε ότι ο ουκρανός πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς εγκατέλειψε το Κίεβο.

Σημειώνεται ότι η συμφωνία που υπεγράφη χθες προβλέπει τη διεξαγωγή πρόωρων προεδρικών εκλογών το αργότερο τον Δεκέμβριο, τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού σε 10  ημέρες και την επιστροφή στο Σύνταγμα του 2004.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Kanal 5 είπε ότι οι πρόωρες εκλογές είναι η μόνη επιλογή.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η κατοικία του προέδρου της Ουκρανίας, που απέχει περί τα 15 χλμ. από το Κίεβο, είναι άδεια και αφύλακτη σήμερα, και δημοσιογράφοι εισχώρησαν ελεύθερα σε αυτήν.
Διαδηλωτές βρίσκονται σε απόσταση πενήντα μέτρων από την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου στο κέντρο της πρωτεύουσας, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.