Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Το κυλώνειον άγος των Α.Ε.Ι.

Ακούω από παθόντες υπαλλήλους των πανεπιστημίων ότι έχουν γίνει τέρατα. Ειλικρινείς διοικητικοί υπάλληλοι, που απογράφηκαν κι έβαλαν τα πραγματικά προσόντα τους και την αληθινή προϋπηρεσία τους, βλέπουν ν’ ανοίγει από κάτω τους το πηγάδι της ανεργίας, διότι άλλοι συνάδελφοί τους δήλωσαν ό,τι τους κάπνισε. 
Π.χ. σοβαροί άνθρωποι μου λένε ότι αρκετοί έχουν δηλώσει στην απογραφή ότι μπήκαν στο Καποδιστριακό μέσω ΑΣΕΠ, ενώ είναι γνωστό ότι σε όλο το εν Αθήνησι πανεπιστήμιο έχουν μπει με ΑΣΕΠ όλοι κι όλοι 19! Ή δήλωσαν ότι έχουν αξιολογηθεί, τη στιγμή που μόνο ελάχιστοι αξιολογήθηκαν με τις νόμιμες διαδικασίες.

Το ζαχαριαδικό σύνδρομο...


ΗΑΘΑΝΑΤΗ ψυχαναλυτική ρήση το διατυπώνει με ενάργεια: «Το γεγονός ότι εσύ πάσχεις από μανία καταδίωξης δεν σημαίνει και ότι δεν σε καταδιώκουν». ΄Ισως καμία άλλη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα δεν το βίωσε εντονότερα από την Αριστερά τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια.
Το 2005 ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου συγκέντρωσε σ’ έναν τόμο με τον τίτλο «Μαρτυρίες για τον Εμφύλιο και την ελληνική Αριστερά» τα ατομικά βιώματα όσων έπασχαν από το λεγόμενο ζαχαριαδικό σύνδρομο. Ορισμό του συνδρόμου δίνει στον ίδιο τόμο η Έλλη Παππά, η σύντροφος του Μπελογιάννη: «Ο Ζαχαριάδης είχε ανάγκη από ένα χαφιέ κι από έναν ήρωα. Δεν μπορεί να το ερμηνεύσει κανείς διαφορετικά, τους είχε ανάγκη έτσι και τους δύο, και τον Πλουμπίδη και τον Μπελογιάννη. Τους ήθελε έτσι – και νεκρούς».

Φαρμακοβιομηχανία και ΣΥΡΙΖΑ είπαμε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...

Το είπε εξάλλου και ο Δ/ντης του ΜΜΕ του μιλώντας στον ΣΚΑΙ και βρίζοντας τον Άδωνι ...

Δεν θα τον πιστέψουμε ;;;


Ευτχώς δεν έχει καμία σχέση...
Το λένε ΟΛΟΙ...

Hχηρό χαστούκι της Αιγύπτου στην "υπερδύναμη" Τουρκία: Απελαύνει τον Τούρκο πρέσβη από το Κάιρο!

Η Τουρκία επιχείρησε να καταστήσει την Αίγυπτο αποικία της.
Τώρα πληρώνει το τίμημα!
Σοβαρή εξέλιξη στις διπλωματικές σχέσεις της Αιγύπτου με την Τουρκία αποτελεί η απόφαση της αιγυπτιακής κυβέρνησης να ζητήσει από την Τουρκία να αποσύρει τον πρέσβη της από το Κάιρο, Αβνί Μποτσαλί (Avni Botsalı), τον οποίο χαρακτήρισε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση του Καΐρου ανακάλεσε τον πρέσβη της από Άγκυρα, υποβαθμίζοντας με τον τρόπο αυτό τις διπλωματικές σχέσεις των δυο χωρών, που διάγουν περίοδο κρίσης από τη στιγμή που η Τουρκία πήρε ανοικτά το μέρος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, μετά την κίνηση αποτροπής της κυβέρνησης Μόρσι!

Ποιες ιδεολογίες και κομματικά κουραφέξαλα ;;;

Για άλλους λόγους έχει γίνει ο κακός χαμός  στα ΑΕΙ...

Σαν γνήσιοι (νεο)Έλληνες τον κυρίαρχο λόγο έχει η διαπλοκή και η οικογενειοκρατία ...

Η Σημαία της ... επανάστασης είναι με οικογενειακό θυρεό τελικά...