Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Λέτε να γίνει ειδική πτέρυγα με Δοκτορά στον Κορυδαλλό ;;;

Διαχειριστικός έλεγχος στους Ειδικούς Λογαριασμούς Κονδυλίων Έρευνας ΑΕΙ - ΤΕΙ...

Τη διενέργεια διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου στους Ειδικούς Λογαριασμούς Κονδυλίων Έρευνας όλων των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της χώρας, για τα τελευταία πέντε οικονομικά έτη ζήτησε ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος από το υπουργείο Οικονομικών, κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού.

Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των ΑΕΙ ...

Δυστυχώς, ΔΕΝ είναι αυτό το βασικό ερώτημα:

Ποιος θα καρφώσει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της δημόσιας ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα; Γιατί η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη, αναμένουμε μόνον να μας ενημερώσουν πού θα γίνουν τα «σαράντα».

Το βασικό ερώτημα είναι πώς φτάσαμε ως εδώ. Ας μου επιτραπεί να ψηλαφίσω την απάντηση μέσα από 3 απλές ερωτήσεις, με αυτονόητες απαντήσεις:

Οι εκθέσεις που κρύβουν οι εχθροί της Ευρώπης ...

Σχεδόν (για να μην πω εντελώς) απαρατήρητες πέρασαν οι εκθέσεις προόδου της Κομισιόν όσον αφορά στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία και την ΠΓΔΜ.

Κάθε μια από τις κρίσιμες αυτές εκθέσεις αποτελεί πραγματικό καταπέλτη για τους γείτονές μας.

Θα έλεγε μάλιστα κανείς πως την κυρίαρχη θέση έχει η Ελλάδα και όσα εις βάρος της πράττουν οι δύο χώρες που διακαώς επιθυμούν την είσοδό τους στην ΕΕ, συνεχίζοντας ωστόσο την επιθετική και προκλητική συμπεριφορά τους.

Το θέμα των σχέσεων καλής γειτονίας (που οφείλουν να επιδιώξουν Άγκυρα και Σκόπια με την Αθήνα)προβάλλει επιτακτικό, ενώ γίνεται ειδική αναφορά στην εκ μέρους της Τουρκίας διατήρηση του casus belli.

Η αποταμίευση , η νοικοκυροσύνη και οποιαδήποτε επένδυση στο στόχαστρο της "ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ" κυβέρνησης ...

Το έχω σημειώσει εκατοντάδες φορές...

Η κυβέρνηση αυτή δεν κινδυνεύει από εξωγενείς παράγοντες αλλά μόνο από τον (ΚΑΚΟ)  εαυτό της...

Το Ν/Σ που δημοσίευσαν χθες για την φορολογία των ακινήτων αλλά και το κείμενο του προγραμματικού πλαισίου της κυβερνητικής συνεργασίας ενέκριναν ο Αντ. Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος μόνο απογοήτευση μπορούν να προσφέρουν στους πολίτες...
Δεν δίνεται ΚΑΜΙΑ προοπτική στους αγρίως φορολογούμενους Έλληνες στο επόμενο ορατό διάστημα...