Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Σαφής και αδιαμφισβήτητη ΝΙΚΗ Μέρκελ !!!

Σύμφωνα με τα exit polls , σαφές εμφανίζεται το προβάδισμα της παράταξης της Άγκελα Μέρκελ, Χριστιανοδημοκρατών – Χριστιανοκοινωνιστών ...

Ωστόσο η κεντροδεξιά συμμαχία της με τους κεντρώους Φιλελεύθερους «Ελεύθερους Δημοκράτες» φαίνεται να κινδυνεύει σοβαρά, καθώς οι τελευταίοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός κοινοβουλίου με 4,5%.

Τα ποσοστά του συντηρητικού συνασπισμού της κ. Μέρκελ κυμαίνονται στο 42% - 42,5%, σε εμφατική απόσταση από τους κεντροαριστερούς Σοσιαλδημοκράτες, οι οποίοι κινούνται στο 26%.

Μια εγκλωβισμένη γενιά...

Αν κάποιος περιηγηθεί στα ελληνικά social media, δεν θα βρει κάποια «χαμένη γενιά». Θα βρει μια γενιά που τα ’χει χάσει. Σύμφωνοι! Εκεί υπάρχουν υβριστές, επαγγελματίες των κομμάτων που προσπαθούν να «φτιάξουν κλίμα» στον κυβερνοχώρο, χυδαιολογίες κ.λπ., αλλά υπάρχουν και πολλά νέα παιδιά που φτιάχνουν διαφορετικές κι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αφηγήσεις της ελληνικής πραγματικότητας. Δεν θα μπορέσει να προσπεράσει το διάχυτο χιούμορ, σε μορφές που είναι εντελώς ακαλλιέργητες στην Ελλάδα (one-liners ονομάζονται στις ΗΠΑ). Εκεί, «μες σε καπνούς και σε βρισιές» υπάρχει και μεγάλη δημιουργικότητα που εμφανίζεται στον λόγο, στη μουσική, στις τέχνες, σε project νέων τεχνολογιών κ.λπ.

Αλλά και στο επίπεδο του κοινωνικού μπορούμε να διακρίνουμε νέες μορφές οργάνωσης, πολύ καλύτερες από αυτές που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα.

Ξεχάστε την χαζοχαρούμενη ελαφρολαϊκή δεξιά...

Έτσι την θέλουν την Δεξιά ορισμένα στελέχη κι οι προπαγανδιστές της ποικιλόχρωμης Αριστεράς. Μουνουχισμένη, πλαδαρή και βολική. Ενοχική. Να σέρνεται πίσω τους κι όποτε ασκεί εξουσία να τους εργοδοτεί σε Πανεπιστήμια, στην δημόσια τηλεόραση, σε ΜΚΟ «Ανεξάρτητες» Αρχές».

Θέλουν να ζουν και να μας βρίζουν με έξοδα μας.

Θέλουν να αποκηρύσσουμε την βία της ακροδεξιάς, να την πατάσσουμε αλλά αυτοί να κρατάνε «κάβα» την δική τους βία, την βία των παραφυάδων τους.

Θέλουν να στεκόμαστε προσοχή στις μισάνθρωπες και χολερικές ιδεοληψίες τους, στον μηδενισμό και το μισελληνισμό τους.

Όταν λέμε το αυτονόητο, πως δεν υπάρχουν «καλά» και «κακά» κουμπούρια, δεν υπάρχουν «κακά» μαχαίρια και «καλές» σφαίρες και μολότωφ, πως δεν υπάρχει αποδεκτή ανομία, πως απαιτείται ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε όποιον τελεί εγκλήματα, ότι πρόσημο κι αν τους δίνει, ότι μαλακία κι αν έχει στον φασιστικό ή ψευτοπροοδευτικό εγκέφαλο του ο δράστης, τότε αφιονίζονται.

Να μιλάνε όλοι και να επικρίνουν τον κομιστή αλλά να μιλά και αυτός που ...

έκανε ζούγκλα τα ΜΜΕ και ήταν συνεταίρος με τον κομιστή πάει πολύ !!!
Η υποκρισία σε αυτή τη χώρα  ξεχειλίζει στον βόθρο των ΜΜΕ...

Ιδιαίτερα η ζέουσα υποκρισία των (αυτοχαρακτηριζομένων ) "προοδευτικών" φυλλάδων (ηλεκτρονικών και κλασικών) και των συνεργαζόμενων "Γκάουλάιτερ"  συνεργαζόμενων αρθρογράφων τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο...
Αφορμή για παραγωγή υπερβάλλουσας υποκρισίας έδωσε η φωτογραφία του νεκρού στην πρώτη σελίδα της φυλλάδας του κομιστή.

Δημοσκόπηση Μetron Analysis δείχνει πτώση(;;;) της Χ.Α...

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά οδήγησαν σε πτώση τα ποσοστά του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου -πρώτη φορά μετά τις εκλογές του περασμένου Μαΐου.

Η εταιρία Μetron Analysis έκανε γκάλοπ σε δυο χρόνους, για λογαριασμό του Έθνους της Κυριακής.

Μια τρομοκρατική επίθεση που ο Ελληνικός Αυτισμός δεν πήρε κάν είδηση...

Συνεχίζεται η ομηρεία στο εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι, όπου χθες 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 150 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης από ενόπλους.
Ο αριθμός των ομήρων που κρατούνται από τους ένοπλους ισλαμιστές παραμένει αδιευκρίνιστος, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η κενυατική κυβέρνηση.

«Ο αριθμός των ομήρων είναι άγνωστος, κρατούνται όμως σε πολλά διαφορετικά σημεία. Τα επάνω επίπεδα (του εμπορικού κέντρου) ελέγχθηκαν και ασφαλίστηκαν. Δεν υπάρχει επαφή (με τους δράστες)», ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Καταστροφών.
Ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι ο αριθμός των τραυματιών έχει ξεπεράσει τους 300, μεταξύ των οποίων είναι και παιδιά.