Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Σαφής και αδιαμφισβήτητη ΝΙΚΗ Μέρκελ !!!

Σύμφωνα με τα exit polls , σαφές εμφανίζεται το προβάδισμα της παράταξης της Άγκελα Μέρκελ, Χριστιανοδημοκρατών – Χριστιανοκοινωνιστών ...

Ωστόσο η κεντροδεξιά συμμαχία της με τους κεντρώους Φιλελεύθερους «Ελεύθερους Δημοκράτες» φαίνεται να κινδυνεύει σοβαρά, καθώς οι τελευταίοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός κοινοβουλίου με 4,5%.

Τα ποσοστά του συντηρητικού συνασπισμού της κ. Μέρκελ κυμαίνονται στο 42% - 42,5%, σε εμφατική απόσταση από τους κεντροαριστερούς Σοσιαλδημοκράτες, οι οποίοι κινούνται στο 26%.

Η μετακομμουνιστική Αριστερά έρχεται τρίτη με 8,5%, με τους συμμάχους των σοσιαλδημοκρατών Πράσινους να κινούνται στο 8%.
Πέμπτοι εμφανίζονται με 4,9% οι Ευρωσκεπτικιστές της Εναλλακτικής για τη Γερμανία, ενώ οι Φιλελεύθεροι φαίνεται να κινούνται μεταξύ του 4,5% και του 4,7 %.
Τα δύο τελευταία κόμματα θα δώσουν μάχη για την είσοδό τους στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.