Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Οταν η αριστερή ανοχή «βρίσκει» δεξιά ενοχή...

Η σκηνή είναι εντελώς υποθετική και έρχεται από το αβέβαιο μέλλον. Κονταροφόροι Χρυσαυγίτες με ελληνικές σημαίες πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο και με απειλητικές διαθέσεις προσεγγίζουν τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι για μια προβοκάτσια που στη φαντασία τους διέπραξε σε βάρος τους το «σύστημα». Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ -είπαμε, το παράδειγμα έρχεται από το άδηλο μέλλον- ύστερα από επίπονη συνεδρίαση του υπουργικού της συμβουλίου αποφασίζει να αντιπαρατάξει αστυνομικές δυνάμεις. Αλλά, φευ! Δεν θα είναι τα ΜΑΤ, αλλά τα ΑΜΠΡΟΠΡΟΠΟ. Διότι θα έχει προηγηθεί η μετεξέλιξη των «Μονάδων Αποκατάστασης της Τάξης» σε «Άοπλες Μονάδες Προληπτικής Προστασίας του Πολίτη».

Ε... Όχι και άκρο το ΚΚΕ...

Αφού το λέει...

Δεν είναι υποχρεωμένο να τηρεί ένα σύνταγμα που ΔΕΝ ψήφισε...
Λές να μήν ξέρουν ;;;

Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;

Την Χ.Α η το ΚΚΕ ;;;;

Η Μήπως και τους δύο και τους έχεις παρεξηγήσει ;;;

Η παταγώδης αποτυχία της ΟΛΜΕ οδηγεί σε αποκλιμάκωση...

Μας τελείωσαν οι 5ήμερες απεργίες...
Αφού τα περισσότερα σχολεία δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και οι μόνοι που απεργούν είναι τα κομματικά στελέχη (που αμείβονται από τα κόμματά τους) και μεμονωμένοι συνδικαλιστές , αφού ακόμα και οι ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ καταλήψεις των σχολείων από τους μαθητές ΑΠΕΤΥΧΑΝ ,  η απόφαση της ΟΛΜΕ είναι η παρακάτω:

Με 48ωρη απεργία, τη Δευτέρα και Τρίτη, συνεχίζουν οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τις κινητοποιήσεις τους.
Στη χθεσινή, κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με τους προέδρους των ΕΛΜΕ, που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, απορρίφθηκαν οι προτάσεις για πενθήμερη και τριήμερη απεργία, ενώ η πρόταση για 48ωρη απεργία εγκρίθηκε με ποσοστό 82%.

Η φημολογία για τα ευρήματα των νέων δημοσκοπήσεων...

Δημοσκοπική καθίζηση για τη Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις που γίνονται από χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα δείγματα από τηλεφωνική δημοσκόπηση που ξεκίνησε μεγάλη εταιρεία ερευνών δείχνουν τη Χρυσή Αυγή να βρίσκεται σε μονοψήφια νούμερα και τη ΝΔ να διευρύνει τη διαφορά της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια εικόνα λέγεται ότι έχουν και άλλες εταιρείες που διενεργούν ανάλογες έρευνες.

Οι πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποδοκιμάζουν και καταδικάζουν τη δολοφονική επίθεση στο Κερατσίνι και ζητούν να ληφθούν μέτρα κατά της ναζιστικής οργάνωσης και της εγκληματικής της δραστηριότητας.

Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι οικονομικό...

Δεν είναι κάν πολιτικό ...

Είναι βαθιά κοινωνικό και γιαυτό δυσεπίλυτο...

Όταν δηλαδή η ΚΕΦΑΛΗ της εκκλησίας στον Πειραιά κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις ...

...οι οποίες βρίσκονται πρωτοσέλιδες στην εφημερίδα που ειδικεύεται στο μπούτι - στήθος του lifestyle το πρόβλημα δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί...


Πλησιάζει η ώρα ... Περιουσιολόγιο αντί τεκμηρίων διαβίωσης...

Ενα βήμα πριν από την κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης βρίσκεται το υπουργείο Οικονομικών καθώς με τις έμμεσες τεχνικές ελέγχου που εφαρμόζονται, αλλά κυρίως την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την υλοποίηση του περιουσιολογίου, από το 2014 θα καταστεί δυνατός ο αντικειμενικός προσδιορισμός των εισοδημάτων.
Η καθιέρωση του καθολικού περιουσιολογίου αποτελεί ουσιαστικά απαραίτητη προϋπόθεση για να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο κατάργησης των τεκμηρίων, αφού βασικός στόχος είναι να καταγράφονται όλες οι δαπάνες και τα έσοδα των φορολογουμένων.