Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η φημολογία για τα ευρήματα των νέων δημοσκοπήσεων...

Δημοσκοπική καθίζηση για τη Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις που γίνονται από χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα δείγματα από τηλεφωνική δημοσκόπηση που ξεκίνησε μεγάλη εταιρεία ερευνών δείχνουν τη Χρυσή Αυγή να βρίσκεται σε μονοψήφια νούμερα και τη ΝΔ να διευρύνει τη διαφορά της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια εικόνα λέγεται ότι έχουν και άλλες εταιρείες που διενεργούν ανάλογες έρευνες.

Οι πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποδοκιμάζουν και καταδικάζουν τη δολοφονική επίθεση στο Κερατσίνι και ζητούν να ληφθούν μέτρα κατά της ναζιστικής οργάνωσης και της εγκληματικής της δραστηριότητας.

Συμφωνεί με την άποψη Λαζαρίδη η πλειοψηφία των Ελλήνων!!
Όσον αφορά δε τη θεωρία του Χρύσανθου Λαζαρίδη, που ενστερνίζεται και ο Πρωθυπουργός, το 51% συμφωνεί μαζί τους ότι υπάρχουν δύο άκρα (το ένα εκ των οποίων το υπερασπίζεται συνεχώς ο ΣΥΡΙΖΑ) που ουσιαστικά δεν διαφέρουν και το 44% διαφωνεί.

Σχεδόν όλοι οι δημοσκόποι -αναλυτές πάντως συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι η δολοφονία αλλάζει άρδην την εικόνα των πολιτών απέναντι στη Χρυσή Αυγή και πιθανότατα, ανάλογα και με τις εξελίξεις που δρομολογούνται θα την οδηγήσει σε πολιτική απομόνωση και δημοσκοπική καταβαράθρωση καθώς οι πολίτες δεν θέλουν να ταυτίζονται με δολοφόνους και απεχθείς εγκληματικές ενέργειες.

Πηγή :Dexiextrem 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.