Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ένα live στη Ρόδο διαφορετικό από τα άλλα!

Είναι δύσκολες οι εποχές για τους τραγουδιστές. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Τα budget και οι εμφανίσεις έχουν μειωθεί σε υπερβολικό βαθμό.

Καλώς η κακώς όμως, υπάρχουν κάποιοι που ακόμα είναι πάνω απ΄όλα άνθρωποι με αισθήματα και σε κάποιες περιπτώσεις, προτιμούν να κοιτάξουν το συνάνθρωπο παρά την τσέπη τους.

Αυτή είναι η «οικονομική αυτοτέλεια», κύριοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;

Υποθέτω ότι μετά τη σύλληψη του φερέλπιδος αντιδημάρχου Χαϊδαρίου για δωροδοκία και εκβιασμούς διαφόρων ιδιοκτητών καντινών, προκειμένου να τους εξασφαλίζει άδεια λειτουργίας, η ΚΕΔΕ θα το ξανασκεφτεί δυο και τρεις φορές πριν ξανακλείσει τους δήμιους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Οικονομικό Παρατηρητήριο των ΟΤΑ.

Πικρό χιούμορ, αλλά αυτό δεν παλεύεται.

Ο άνθρωπος που κατείχε επί χρόνια το κατ’ εξοχήν υπεύθυνο αξίωμα του αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου, βρέθηκε με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα πάνω του!

Και προφανώς στην περιοχή, ο κόσμος τόχε τούμπανο κι’ αυτοί κρυφό καμάρι.

Αδύνατον να πιστέψουμε πως κανείς δεν ήξερε τίποτε, πως πάλι έπεσαν όλοι από τα σύννεφα, πως επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό.

Και επομένως, η διαγραφή από την παράταξη και η παύση από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου δεν αποτελούν επαρκείς ενέργειες.

Προφανώς, οι δήμαρχοι ανά την Ελλάδα έχουν θορυβηθεί – κυρίως οι «καθαροί».

Tαφόπλακα σε νέα δάνεια...

Επιτρέψτε μου να επεκτείνω σήμερα τις σκέψεις που συγκέντρωσα στο χθεσινό σημείωμα, στην κατεύθυνση της «απομόχλευσης». Δηλαδή, της μείωσης των συνολικών δανείων που έχουν διαθέσει οι τράπεζες, ως αναλογία στις αποταμιεύσεις. Μη λησμονούμε πως η κρίση εξηγείται, εν πολλοίς με το «σπάσιμο της φούσκας» των δανείων της τρελής δεκαετίας 1998-2008.

Ακόμη και σήμερα, το τραπεζικό σύστημα είναι ανοιχτό σε δανεισμό σε ύψος 223 δισ. ευρώ, μοιρασμένο μισό μισό, περίπου, προς επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Στην άλλη πλευρά, οι καταθέσεις έχουν κολλήσει στα 190 δισ. αφού η διστακτική αύξηση μετά τη συγκρότηση της τριμερούς κυβέρνησης Σαμαρά, έχει αντιστραφεί. Ευτυχώς, όχι τόσο δραστικά όσο μεταξύ της προετοιμασίας για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους και της επανάληψης των βουλευτικών εκλογών το καλοκαίρι 2012.

Μεγάλη επιτυχία για την Θ. Τζάκρη !!!

Την Ανακάλυψε η Αυγή !!!


Υπάρχει μόνο ένα "τεχνικό" πρόβλημα που δεν δίνουν και πολλοί σημασία...
Μέχρι τώρα (με τόσο "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ") κανένας ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να αγοράσει Ελλάδα...
Ούτε Έλληνας ούτε ΞΕΝΟΣ...
ΚΑΜΙΑ σημαντική ιδιωτικοποίηση ΔΕΝ έγινε , ΚΑΝΕΝΑΣ τομέας του δημοσίου δεν μεταβιβάστηκε στον ιδιωτικό...