Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Κάτω στα γουναράδικα...

Το καλύτερο που μπορεί να πει κανείς για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγγέλη Διαμαντοπουλο είναι ότι δεν ξέρει τι λέει. Είναι ένα από εκείνα τα παιδιά της μεταπολίτευσης που απλώς αναπαράγει τσιτάτα του πεζοδρομίου, θέλοντας να δείξει πως κατάγεται από τρανή (επαναστατική) γενιά. Εξ ου και η αποστροφή του από το βήμα της Βουλής: «Είμαστε έξω και ακούμε όλους αυτούς που δεν έχουν καταθέσεις, που δεν είναι στη λίστα Λαγκάρντ, που δεν έχουν να πληρώσουν τον λογαριασμό του ρεύματος, του νερού, του τηλεφώνου, που δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους... Ολοι αυτοί μας λένε το εξής: Δεν εκβιάζονται, είναι αποφασισμένοι για ρήξη και ανατροπή. Εχουν την αποφασιστικότητα που θα πει αυτό που έλεγε και ο Αρης Βελουχιώτης: Ραντεβού στα γουναράδικα».

Άδωνις: Την επόμενη φορά θα υποβάλω μηνύσεις-Κρίμα κ. Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την επίθεση που δέχτηκε στο "Αττικόν" Νοσοκομείο ο Άδωνις Γεωργιάδηςυποστήριξε ότι δεν κρατά κακία στους εργαζόμενους ωστόσο την επόμενη φορά που θα συμβεί αντίστοιχο περιστατικό σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο επισκεφθεί θα υποβάλει μηνύσεις.

Να τις τρώς και να σε λένε και προβοκάτορα πάει πολύ...

Προκαλούν οι ακραίοι του ΣΥΡΙΖΑ που διαχειρίζονται την κομματική φυλλάδα...

Την εποχή του youtube του Internet και των blogs νομίζουν ότι θα πιστέψουμε αυτούς και όχι τα μάτια και τα αυτιά μας...

Ώστε "προβοκάτσια" για το αριστερό φασισταριό οι βιαιότητες κατά του Άδωνι...

Μαθημένοι στις ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ επί δεκαετίες κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Ψιτ δήμαρχε... Το φαγοπότι τέλειωσε...

Οι καλομαθημένοι  τοπικοί "Άρχοντες" ήταν μέχρι τώρα ακριβώς αυτό...

Δηλαδή ΑΡΧΟΝΤΕΣ που απολάμβαναν όλα τα καλά που έδινε η θέση χωρίς όμως πολιτικό ΚΟΣΤΟΣ...

Τοποθετούσαν όποιους ήθελαν όπου ήθελαν , σκόρπαγαν "έναντι" και διαμαρτυρόταν για έλλειψη κονδυλίων από την "κακή"κυβέρνηση...

Ευθύνες ;;;
Μηδενικές μπρος τα κονδύλια που διαχειρίζονται ...

Χτύπησαν τον Άδωνι ;;; Η Κυβέρνηση θα φταίει κατά τον Λαφαζάνη...

Επίθεση στην κυβέρνηση και στη ΝΔ για τις πολιτικές που ασκούν και οι οποίες έχουν οδηγήσει σε εξαθλίωση τους πολίτες, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή το επεισόδιο που έγινε σε βάρος του υπουργού Υγείας στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ο κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης είναι αυτές που δημιουργούν βία, και αμφισβήτησε ότι οι εργαζόμενοι στο Αττικό νοσοκομείο επιτέθηκαν στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη και ότι ακούστηκαν συνθήματα, όπως «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς».

Ανυπόληπτοι μεν , Προβοκάτορες δέ...

Ακόμα με μόνο στοιχείο την προέλευση αυτής της φήμης είναι ναι αρκετό για να θεωρήσει οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος ότι είναι προβοκάτσια εκ των "έσω"...

Παρά λοιπόν την ανυποληψία της πηγής  και επειδή πρέπει να είναι όλα ξεκάθαρα , να γίνει ΣΑΦΕΣ ότι η βάση και οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν κολλάνε μεν στο ΟΝΟΜΑ αλλά δεν θα επιτρέψουν δε και σε ΚΑΝΕΝΑ να σβήσει από τον πολιτικό χάρτη ένα ΙΣΤΟΡΙΚΟ κόμμα .

Το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στην Ε.Ε...
Και κάτι χρηστικό...