Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Quizακι...

Ποιοι έχουν κυριολεκτικά ΣΑΛΤΑΡΕΙ από την επίσκεψη Hollande και την ενθουσιώδη & δυναμική στήριξη που προσφέρει  σαν φίλος της Ελλάδας και του Α. Σαμαρά ;;;

Α) Οι Συριζαίοι
η
Β) Οι ΑΕροψεκασμένοι

Παρά την λυσσασμένη αντίδραση των αριστερών της ΕΣΗΕΑ κρίθηκε παράνομη η απεργία και άνοιξε η ΕΡΤ…


Σχολιάζοντας δε τις ευθείες απειλές της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δημοσιογράφων σε συναδέλφους, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:

Στα έσχατα όρια ανυποληψίας έφτασαν τα φερέφωνα του κ. Τσίπρα στη συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων, απειλώντας, τηλεφωνικά, με διαγραφή συναδέλφους εάν υποβάλουν ερώτηση στον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και ζητώντας την παραπομπή στο πειθαρχικό όσων εφάρμοσαν το νόμο και άρχισαν να εργάζονται μόλις εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που κήρυττε την απεργία παράνομη.

Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ...


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ...
«Η Γαλλία δίνει μαζί μας τον αγώνα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Σαμαράς στις δηλώσεις του, μετά την κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Φρανσουά Ολάντ.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τη στενή συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ των δύο χωρών για τη συμφωνία που υπεγράφη για τον τουρισμό. «Ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε τον σεβασμό του για τις θυσίες που κάνουν οι Ελληνες πολίτες» τόνισε και πρόσθεσε:

«Ελλάς-Γαλλία συμμαχία» ...


Αναβίωσε το σύνθημα «Ελλάς-Γαλλία συμμαχία» σήμερα, όπως διαφάνηκε από τις δηλώσεις του Ελληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Ο Πρωθυπουργός στις δηλώσεις του μετά την συνάντησή του με τον γάλλο Πρόεδρο ανέφερε «είμασταν πάντα μαζί με τη Γαλλία, σήμερα είμαστε πιό κοντά».

«Σήμερα εγκαινιάζεται ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις των δύο χωρών» τόνισε ο Πρωθυπουργός και εξήγγειλε τη στενή συνεργασία Ελλάδος-Γαλλίας στους τομείς του Τουρισμού, της ενέργειας, της υγείας, της Αμυνας, της μετανάστευσης και της διαχείρισης υδάτινων πόρων.

«Η Γαλλία είναι πάντα το πολιτικό κέντρο της Ευρώπης. Μας στήριξε να μπούμε στην Ευρώπη το 1981, να μείνουμε στην Ευρώπη κατά την περίοδο της κρίσης πέρυσι και τώρα μας στηρίζει για να βγούμε από την κρίση» δήλωσε ο Πρωθυπουργός.

Πετάξτε από τις καρέκλες τους όσους υπονομεύουν το ΕΣΠΑ ...

Ο μόνος τρόπος για να μπει ένα τέλος στις διάφορες ακτιβιστικές δράσεις, προφάσεις, αντιδράσεις περί δήθεν ξεπουλήματος και μη ενημέρωσης, αλλά και στις καθυστερήσεις που προκαλούν πολλοί από αυτούς που (υποτίθεται ότι) μετέχουν στην προσπάθεια να βγει η χώρα από το τέλμα της ακινησίας, βάζοντας διάφορα γραφειοκρατικά εμπόδια και προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν φίλους του, είναι να εδραιωθεί στην πεποίθηση του ελληνικού λαού πως προκαλούν τόσο μεγάλη βλάβη στο δημόσιο συμφέρον, ώστε άνετα μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς για εθνική προδοσία.

Διάφοροι απίστευτοι τύποι, που είτε επιδιώκουν εξυπηρέτηση κομματικών συμφερόντων, είτε υπερτιμήθηκαν χωρίς βεβαίως να τους αξίζει, είτε βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης χωρίς κανέναν λόγο, διεξάγουν αυτή τη στιγμή έναν πόλεμο κατά της ίδιας τους της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί κάθε επένδυση, με τη στάση του ενισχύει διάφορες παράνομες δράσεις κατά επενδυτικών σχεδίων, αποκρατικοποιήσεων, ακόμη και του ίδιου του αγωγού ΤΑΡ.

Τα στελέχη του μιλούν συνεχώς για «ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων» και «ξεπούλημα της χώρας», προκειμένου να αποτρέψουν οποιαδήποτε επένδυση, οδηγώντας έτσι τη χώρα στο χάος.

Μέσα στα υπουργεία, διάφοροι κομματάρχες παλαιού τύπου καθυστερούν οτιδήποτε φθάνει στα γραφεία τους, προσπαθώντας να εντοπίσουν τι συμφέρει περισσότερο μικροκομματικά συμφέροντα και καθόλου τη χώρα.

Ο πιο σωστός παραλληλισμός !!!

Από την εφημερίδα τα Νέα...
Όπως είδαμε όλοι στα πλάνα που έδειξαν τα κανάλια η συμπεριφορά των κουκουλοφόρων και οι πρακτικές που χρησιμοποίησαν ήταν αντιγραφή των πρακτικών της ΚουΚλουξΚλαν!!!
Ο φασισμός των διαφωνούντων "οικολόγων" έφερε ανατριχίλα σε όσους πιστεύουν ακόμα στην δημοκρατία και στους νόμους...

Ετοιμαστείτε για την αντεπίθεση των "Αδικημένων"...

Μα να "δουλέψουν" ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;

Ας γελάσω...

Ο κλάδος που έχει 1 μήνα (και βάλε) διακοπές το καλοκαίρι , 15+15 τα Χριστούγεννα και το Πάσχα , συν κάμποσες σχολικές εορτές , συν κάμποσες ΕΚΔΡΟΜΕΣ , συν  , συν ...  θα αποδεχθεί 2-3 ώρες παραπάνω ώρες "εργασίας" χωρίς να δώσει ΜΑΧΗ ;;;

Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Francois Hollande θα επισκεφτεί την Αθήνα σήμερα...

Όσο και αν υπονομεύσουν οι ΑΚΡΑΙΟΙ αριστεριστές της ΕΣΗΕΑ , όσο και αν προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν την επίσκεψη αυτή απεργώντας αυτή την μέρα , θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ...

Δυστυχώς για τους διαπλεκόμενους της ενημέρωσης υπάρχουν και οι ελεύθερες φωνές του διαδικτύου που θα καλύψουν το κενό τους...

Όπως έκαναν σε κάθε ΑΠΕΡΓΙΑ τους...
Παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα του Γάλλου Προέδρου: