Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Γελάει ο Άδωνις με τον Καμμένο που δεν τόλμησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο να υποστηρίξει την αγωγή που του έχει κάνει!!

Ό Άδωνις βέβαια το ήξερε από το πρωί ότι ο Καμμένος φοβάται να τον αντιμετωπίσει και επιβεβαιώθηκε αφού ο Πρόεδρος των ΑΕ  αντί να πάει στο δικαστήριο προτίμησε να βγει στον ΑΝΤ1...

«Καρφιά» κατά του Πάνου Καμμένου άφησε ο Αδωνις Γεωργιάδης λίγο πριν πάει στο δικαστήριο για την αγωγή που του έχει κάνει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.


Μιλώντας στη Βουλή, λίγο πριν απαντήσει σε ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Μελά, ο υπουργός Υγείας είπε: «Μου έχει κάνει αγωγή ο πρόεδρος του κόμματος σας και πρέπει να πάω να υπερασπίσω τον εαυτό μου», ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Ελπίζω να είναι κι αυτός εκεί και να μην είναι απών από το δικαστήριο, γιατί, όταν με βλέπει, εξαφανίζεται».

Φυσικά, όπως έγραψε πριν λίγο ο Άδωνις δεν τόλμησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο να τον αντιμετωπίσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.