Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Φροντιστήριο ;;; ΓΙΑΤΙ Φροντιστήριο ;;; Αφού οι συνδικαλιστες της ΟΛΜΕ λένε ότι...

...το δημόσιο σχολείο ΠΑΡΕΧΕΙ όλα τα εφόδια στα παιδιά για να μπουν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα...

Μας λένε επίσης ότι οι καθηγητές στα δημόσια σχολεία βοηθούν τα παιδιά σε όποιες δυσκολίες μπορεί να έχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ...

Επειδή λοιπόν και η κοροϊδία έχει κοντά ποδάρια , καλό και χρήσιμο θα ήταν ΑΝ αντί τις πρωτοσέλιδες φωτοβολίδες να μας έλεγαν :



ΓΙΑΤΙ παρά το τεράστιο ΚΟΣΤΟΣ που πληρώνει το ΑΕΠ για την παιδεία , ο Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ (σε αντίθεση με τους πολίτες των περισσότερων χωρών παγκοσμίως) πρέπει να πληρώσει φροντιστήριο για να μάθει το παιδί του τα μαθήματα που διδάσκουν στο σχολείο !!!
ΓΙΑΤΙ συνεχίζουν ακόμα να παράγουν καθηγητές τα ΑΕΙ όταν ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι θα είναι ΑΝΕΡΓΟΙ λόγω πληθώρας και παρά την ύπαρξη των φροντιστηρίων...

Και εδώ βρίσκεται και το "πρόβλημα" ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ...
Είναι ξεκάθαρο ότι όταν σε αυτό απασχολούνται όλοι οι ΑΝΕΡΓΟΙ εκπαιδευτικοί , ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα κάνει κάτι εναντίον του συστήματος για τον απλούστατο λόγο ότι θα δημιουργηθούν νέες στρατιές ΑΝΕΡΓΩΝ..

Ας σταματήσουν λοιπόν τον λαϊκισμό οι φυλλάδες και ας πούν τα πράγματα με το όνομα τους.
Αρκετή ζημιά έχουν κάνει μέχρι σήμερα στη χώρα...

1 σχόλιο:

  1. να ρωτήσετε και να μάθετε τι γίνεται πλέον και στην Αγγλία, Ιαπωνία και αλλού. όπου το συστημα ειναι ανταγωνιστικό τα ίδια έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.