Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Τζακ Λιού : Η Ελλάδα δουλεύει σκληρά για την ανάκαμψη...

Τις «δύσκολες αποφάσεις» που έλαβε η Αθήνα για την υπέρβαση της κρίσης αναγνώρισε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ο κ. Λιού σημείωσε ότι «η Ελλάδα έχει δύσκολο δρόμο για την ανάκαμψη» και επεσήμανε ότι η χώρα μας «εργάζεται σκληρά για την ανάκαμψη της οικονομίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη χαρά του για το ότι υποδέχτηκε τον αμερικανό υπουργό στην Αθήνα, «τον τόπο στον οποίο γεννήθηκε η δημοκρατία, κάτω από την Ακρόπολη που συμβολίζει τον αγώνα των ανθρώπων να απελευθερωθούν από το φόβο και την τυραννία για να πετύχουν την αρμονία στις σχέσεις τους και την ευημερία στις ζωές τους».
Όπως σημείωσε ο κ. Σαμαράς, η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών επικεντρώθηκε στην οικονομική ανάπτυξη και τη σταθερότητα της οικονομίας.
Αυτήν την ώρα ο Πρωθυπουργός γευματίζει με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.