Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Όλο τρίβεται στον Σαμαρά ο Α. Τσίπρας...

Αλλά αυτός δεν τον ... παίρνει ... σοβαρά...

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΝ,προσπαθώντας να ψελλίσει μία απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά , υποστήριξε  πως ο Πρωθυπουργός λέει ψέματα στους μονολόγους του και καλώντας τον ακόμη μία φορά σε εφ' όλης της ύλης διάλογο...

«Στους ακροδεξιούς μονολόγους τους ο κ. Σαμαράς θριαμβεύει, τον διάλογο όμως τον φοβάται, τον φοβάται όσο τίποτα άλλο, ίσως γιατί το περίφημο success story είναι disaster story», ανέφερε χαρακτηριστικά.

(Σημείωση Αντίλογου: Του είπαν οι σύμβουλοι "επικοινωνίας" να τονίζει ότι είναι "ακροδεξιά" ο Σαμαράς και η Ν.Δ  και αυτός κατάλαβε ότι κάθε δυο κουβέντες του η μία να είναι η λέξη "ακροδεξιά"...

Μετά απορούν όλοι που έχει ξεπεραστεί ο μπαμπούλας της "ακροδεξιάς" από τους ψηφοφόρους και πάνε μαζικά στην Χ.Α...)

«Δεν του φτάνει το γεγονός ότι είναι κοινοβουλευτικός λιποτάκτης, λέει και ψέματα στους διαρκείς μονολόγους του, εκεί που χωρίς αντίπαλο βγάζει τη χώρα από την κρίση και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας όμως κάθε φορά υποταγή στην κ. Μέρκελ  και επιβεβαιώνοντας τον απροκάλυπτο φλερτ του με την ακροδεξιά», συμπλήρωσε.

(Σημείωση Αντίλογου: Αναφέρει την λέξη "λιποτάκτης" ο αρχηγός ενός κόμματος που επιζητεί την κατάργηση της στράτευσης και στηρίζει όσους λιποτακτούν και την αποφεύγουν !!!
Γελάει το σύμπαν ...)

«Υπό άλλες συνθήκες το success story μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσε να εκληφθεί ή ως παράδειγμα απόλυτης έλλειψης επίγνωσης της πραγματικότητας»,  συνέχισε.

(Σημείωση Αντίλογου: ΠΟΝΑΕΙ και δεν μπορεί να το κρύψει...
Η Επιστροφή στην ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ θα σημάνει το τέλος όσων επένδυσαν στον λαϊκισμό για να επιβιώσουν πολιτικά...
Σε κάθε περίπτωση , ο Σαμαράς μόνο να χάσει έχει αν εμπλακεί σε ένα διάλογο με "αυτιστικούς" πολιτικούς που μιλάνε με συνθήματα και ταμπέλες...
Να προσπαθούν να περάσουν επικοινωνιακά ότι ΣΑΜΑΡΑΣ-ΝΔ είναι "ακροδεξιά" ώστε να "πληγούν"...
Κατά τα λοιπά οι ΣΥΡΙΖΑιοι "ενοχλούνται" από την θεωρία των άκρων...
Αλλά ακόμα και αυτό το παιδαριώδες επικοινωνιακό σχέδιο τους γύρισε μπούμερανγκ και αυτοί που υποχωρούν στις δημοσκοπήσεις είναι αυτοί!!!
ΑΞΙΟΙ οι "εγκέφαλοι" που πρότειναν ...
Καλά κάνει λοιπόν και τον ΓΕΙΩΝΕΙ κανονικά...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.