Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Κλείνει η «Κατσέλης»: Χίλιοι άνεργοι χωρίς αποζημίωση ...

Add caption
Για αυτούς δεν θα γίνουν συναυλίες, απεργίες, κινητοποιήσεις από τους "ευαίσθητους";;;

Μόνο οι εργαζόμενοι στο δημόσιο δικαιούνται συμπαράστασης και οι λοιποί είναι πολίτες Β΄Κατηγορίας για τους αριστερούς λάτρεις του κρατισμού ;;;


Αίτηση κήρυξης σε πτώχευση κατέθεσε την Παρασκευή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η εταιρεία Nutriart (πρώην Κατσέλης), με ημερομηνία συζήτησης την 18η Σεπτεμβρίου 2013. Περίπου 1000 εργαζόμενοι αναμένεται να μείνουν χωρίς δουλειά. Αυτή την ώρα πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το εργοστάσιο στο Μενίδι ζητώντας την επαναλειτουργία του εργοστασίου.

«Η επιδείνωση της κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, σύναψη και υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυναν σε μεγάλο βαθμό την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της» αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωσή της.

Σε εμφάνιση του στη ΝΕΤ πάντως, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων υποστήριξε ότι δεν είχαν ειδοποιηθεί οι εργαζόμενοι για την αίτηση πτώχευσης και ότι η εταιρία πήγαινε τον τελευταίο καιρό καλύτερα στις πωλήσεις.

«Είχαμε να πληρωθούμε τέσσερις μήνες βάλαμε πλάτη όλοι οι εργαζόμενοι» δήλωσε επιπλέον ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Κατσέλη, Γιώργος Αρβανίτης.

Πηγή: tvsx

5 σχόλια:

  1. Αν δεν καταλαβαίνεις τις προϋποθέσεις για να εμφανιστούν τα σχόλια , καλύτερα να μην κάνεις κόπο ανώνυμε...

    Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

    Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ερωτηση ειναι απλη χωρις ειρωνια-υβρις-προσβολες και ειναι εντος θεματος.
    εσυ για ποιους απολυμενους στεναχωριεσαι περισσοτερο και σε ποιους αγωνιστες απολυμενους εχεις συμπαρασταθει ?
    εαν ομως κρατας ουδετερη σταση γενικα με τις απολυσεις γραψε μονο την ειδηση και οχι τα υπολοιπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι ειδησεογραφικό blog αυτό.

    Αν δεν μπορείτε να διακρίνετε την διαφορά , σταματήστε τον σχολιασμό και αρκεστείτε στην ανάγνωση, η σταματήστε τις επισκέψεις.

    Προσβλητικά και μηνύματα που θέλουν να προκαλέσουν πολύ απλά θα γειώνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη εδω γραφουν μονο οσοι συμφωνουν ... οι αλλοι ουτε καν να διαβαζουν...ενταξει καταλαβα οι απεργιες απαγορευονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.