Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Αυτός κοίταζε το δάχτυλο ...

Ντ. Κάμερον: Προδοσία του Ισλάμ η άγρια δολοφονία στρατιώτη !!!


Ο βρετανός πρωθυπουργός χαρακτήρισε «προδοσία του Ισλάμ και των μουσουλμανικών κοινοτήτων» της Βρετανίας την χθεσινή άγρια δολοφονία στρατιώτη στο Λονδίνο από δύο άνδρες που φώναζαν ισλαμιστικά συνθήματα.

«Δεν θα υποκύψουμε ποτέ στην τρομοκρατία, σε καμία της μορφή», δήλωσε εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της επιτροπής διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων.


«Αυτή δεν ήταν μόνο επίθεση εναντίον της Βρετανίας και του βρετανικού τρόπου ζωής, αλλά και προδοσία του Ισλάμ των μουσουλμανικών κοινοτήτων που δίνουν τόσα στη χώρα μας. Δεν υπάρχει τίποτα στο Ισλάμ που να δικαιολογεί αυτή την πραγματικά τρομακτική πράξη», είπε ο κ. Κάμερον.

«Ένας από τους τρόπους για να νικήσουμε την τρομοκρατία είναι να συνεχίσουμε κανονικά την καθημερινή μας ζωή», πρόσθεσε.

Ο βρετανός πρωθυπουργός χαρακτήρισε τις εικόνες που δημοσιοποιήθηκαν από την επίθεση «βαθιά σοκαριστικές». «Οι άνθρωποι που το έκαναν αυτό προσπαθούσαν να μας διχάσουν. Θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα καταφέρει μόνο να μας ενώσει και να μας κάνει πιο δυνατούς», υπογράμμισε.

Σημείωση Αντίλογου: Είτε πράγματι ΔΕΝ αντιλαμβάνονται το τι έρχεται στον μέλλον , είτε ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πολύ καλά και κοιμίζουν τους υπόλοιπους...
Μπερδεύουν άθελα η ηθελημένα την πίστη στον Αλάχ με τον εγκληματικό τρόπο που διάφοροι σκιτζήδες εκμεταλλεύονται την αμορφωσιά και την δεισιδαιμονία των πιστών...

Σε κάθε περίπτωση είναι άξιοι της μοίρας τους...


Σχετ: Τεράστιε Ηγέτη Προχώρα και στο City...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.