Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ορίστε κ. Δένδια... Αποκαταστήστε την τάξη...

Σε κατάληψη του κτιρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στην οδό Μεσογείων 190-194, προχώρησε απόψε η ΓΕΝΟΠ, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρός της Ν. Φωτόπουλος.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος, που όπως αναφέρει, «συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό», στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα».

Τελικά άλλοι τα σπάνε και άλλους παρουσιάζουν σαν τραμπούκους τα ΜΜΕ...

Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Άγνωστοι εισέβαλαν σήμερα τα ξημερώματα και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία της νεοσύστατης Τοπικής Οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στα Νότια Προάστια, τα οποία βρίσκονται επί της Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο. Οι... "γνωστοί - άγνωστοι" έσπασαν την εξώπορτα του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία, ανέβηκαν στον 2ο όροφο και με κλοτσιές έσπασαν την πόρτα του γραφείου. Μόλις εισήλθαν στον χώρο, πέταξαν στους τοίχους κόκκινες μπογιές, έγραψαν στους τοίχους συνθήματα και έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Από την δράση τους δεν γλύτωσαν ούτε η λεκάνη και ο νιπτήρας στην τουαλέτα, ενώ λεηλάτησαν ένα laptop, ένα σταθερό υπολογιστή και όλες τις μπλούζες και καπέλα με το χαρακτηριστικό σήμα "Χρυσή Αυγή - Νότια Προάστια".

Ανήκομεν στην ελληνοϊδιαιτερότητα;


Από τις συναντήσεις στις Βρυξέλλες με ευρωβουλευτές και κοινοτικά στελέχη, μού έμεινε μια φράση ενός φίλου που μένει 30 χρόνια στο Βέλγιο και έχει το προτέρημα, αν και αγαπά υπερβολικά τον τόπο μας, να βλέπει τα πράγματα με την καθαρότητα της απόστασης. «Αυτό που δεν έχετε καταλάβει στην Αθήνα, είναι ότι ένα μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης στην Ε.Ε. δεν αντιμετωπίζει πλέον την Ελλάδα ως χώρα της Δύσης».
Καθώς αιφνιδιάστηκα από τον γενικό αφορισμό, τού ζήτησα να τον εξηγήσει: «Στον μέσο Βέλγο, Γάλλο ή Γερμανό» μού είπε «ήταν πάντα γνωστά τα προβλήματα της Ελλάδας. Οτι υπάρχει διαφθορά, ότι αργούμε να συμμορφωθούμε στους κοινοτικούς κανόνες, ότι οι Ελληνες γενικώς είναι απείθαρχοι. Αυτό που δεν είχαν αντιληφθεί είναι η έκταση της αποσάθρωσης της Διοίκησης που εμφανίζεται στον ευρωπαϊκό Τύπο όχι μόνον απρόθυμη, αλλά και ανίκανη να κάνει ακόμη και αυτονόητες αλλαγές.

Του το είχε πεί του Μ.Κεφαλογιάννη ο Ν. Χατζηνικολάου: Κόπιασε να δεις τι θα πάρεις...

Ίσως θυμάστε την "σκληρή αντιπαράθεση" που είχαν ο γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο εκδότης , Δημοσιογράφος , Ραδιοφωνικός παραγωγός , Blogger κλπ κλπ κλπ Νίκος Χατζηνικολάου , με αφορμή τις "αποκαλύψεις" της Real News σχετικά με την εμπλοκή μερικών νεοδημοκρατών στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας...

Θυμίζω ότι ξεκίνησε αυτή η κόντρα από   μια παρέμβαση που έκανε ο γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή της Ελλης Στάη.
Ο κ. Κεφαλογιάννης μεταξύ όλων των άλλων είπε πως «αν δεν αποδειχθούν οι καταγγελίες της Real News, θα πρέπει να πάρουν τον τίτλο της εφημερίδας».

Άμεση η  απάντηση που του έδωσε ο εκδότης , Δημοσιογράφος , Ραδιοφωνικός παραγωγός , Blogger κλπ κλπ κλπ, Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη συχνότητα του Real FM και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή:

«Ο κατ' εξοχήν καταγγελτικός πολιτικός που κατονομάζει πολιτικούς και επιχειρηματίες χωρίς κανένα στοιχείο, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης απειλεί τα ΜΜΕ και εμάς ειδικά ότι θα μας πάρει τον τίτλο της Real News. Ας κοπιάσει και θα δει τι θα πάρει».

Όταν απειλούσε λοιπόν τον Μ. Κεφαλογιάννη δεν υπολόγισε ότι είναι βέρος Κρητικός και ότι δεν μασάει από απειλές...
Ο Μ. Κεφαλογιάννης ...
Και πήγε !!!
Και πήρε !!!

Πού βρίσκονται και σιωπούν τώρα που τους έχει ανάγκη το ... κίνημα ;;;

Μόνοι τους παλεύουν οι Έλληνες αντιστασιακοί...
Γιατί ναι μεν έχουν βοήθεια από τους Ελληνοφρενείς Σταλινικούς του Σούπερ Ντούπερ Δημοσιογράφου αλλά αν δεν έχεις ΕΙΚΟΝΑ και τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ πως θες να πάς στον πόλεμο ;;;

Πού έχει εξαφανισθεί ο Λάκης;;;

Γιατί δεν βγαίνει στην TV ο αντιστασιακός ηθοποιός/ διασκεδαστής αυτή την Τρίτη να διοργανώσει την ... αντίσταση προς την Γερμανική μπότα ;;;

Δεν θέλω να υποψιαστώ ότι κάνει ακόμα διακοπές...
Δεν θέλω να πιστέψω τις κακές γλώσσες που λένε ότι ΠΡΩΤΑ θα υπογράψουν το νέο συμβόλαιο με το κανάλι και ΜΕΤΑ θα κάνει τις γνωστές αντιστασιακές του δηλώσεις...
Ο Λάκης πάνω απ' όλα  είναι ένας αγνός ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ.

e-Επιλογές της 06/10/2012