Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Το έκανε "καλοκαιρινό" το μαγαζί αλλά απελύθει λόγω “εκτέλεσης συμβολαίων” !!!

Το Ράδιο 9 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παπαγιάννη σήμερα, 2 Απριλίου, λόγω της αντιδεοντολογικής επίθεσης, όπως αναφέρει του κ. Παπαγιάννη κατά γνωστής δημοσιογράφου.

Αφορμή αποτέλεσε η αντιδεοντολογική επίθεση του κ. Παπαγιάννη κατά διακεκριμένης και γνωστής για το ήθος και την εντιμότητά της δημοσιογράφου, η οποία δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ την αλήθεια στη μέχρι τώρα τριαντάχρονη καριέρα της.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για δοσοληψίες και εκβιασμούς και πορεύεται πάντα υπό το φως της επωνυμίας.
Τόσο η ιδιοκτησία, όσο και η διοίκηση του σταθμού, καθώς και όλοι οι θιγόμενοι θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψής τους από τις συκοφαντίες περί “εκτέλεσης συμβολαίων”.
Πηγή : In.gr

Σημείωση Αντίλογου : Να πώ ότι δεν το περίμενα ;;;
Σχετ: Το REAL FM "ξεφορτώθηκε" από την δημοσιογραφική του ομάδα τον Γιάννη Παπαγιάννη...

Ιντερνετικά Λιγούρια...

Πείνα...
Ξεγλωσισμένοι και ξεπερασμένοι από την εποχή ...
Trash σε όλη τους την μικρότητα ...
Ας μαζέψουν τα σάλια τους , βρόμισαν τα πληκτρολόγια πια...

Η «αναβάπτιση» της Φώφης Γεννηματά ...

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε την εβδομάδα που πέρασε την Φώφη Γεννηματά ως τη νέα εκπρόσωπο τύπου του κόμματος. «Με το πρόσωπό της θα εκφράζεται το ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενο στον ελληνικό λαό που περνάει μια περίοδο αβεβαιότητας και απαισιοδοξίας» είπε ο Βενιζέλος καθώς την προλόγιζε, καθιστώντας την αιχμή του δόρατος για την προεκλογική περίοδο. Η ίδια, αναλαμβάνοντας τα νέα της κομματικά καθήκοντα, δήλωσε ότι «Η παράταξή μας έχει πλούσιο παρελθόν, έχει παρόν και βεβαίως θα έχει σημαντικό μέλλον. Θα επενδύσουμε, σ' αυτό τον προεκλογικό αγώνα, στον πολιτικό μας λόγο. Η πρότασή μας θα είναι μια πρόταση υπευθυνότητας.» προσπαθώντας προφανώς να συνδέσει εννοιολογικά, πολιτικά και συναισθηματικά τις διάφορες περιόδους ΠΑΣΟΚ και τις εκφάνσεις του πολιτικού του λόγου. Το εγχείρημα όμως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο και κρύβει κινδύνους, μιας και είναι σχεδόν αδύνατο να γεφυρωθούν τα χάσματα …

Η Γεννηματά δεν είναι νέο πρόσωπο στην πολιτική. Έχει μακρά διαδρομή και έχει διατελέσει σε κυβερνητικές θέσεις ή άλλες σημαντικές θέσεις διοίκησης. Ενδεικτικά έχει διατελέσει Αναπληρώτρια Υπουργός Εσωτερικών, Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Υφυπουργός Υγείας, Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς, ενώ έχει παρουσία πολλών ετών στις κορυφές των κομματικών οργάνων όπου διετέλεσε μεταξύ άλλων και Γραμματέας του Τομέα Παιδείας και Εκπαίδευσης του ΠΑΣΟΚ.

Αυτά είναι δράματα...


Όπως τα παρουσιάζουν οι πρωταπριλιάτικοι Ellinofreneia Times...

Ο Σαμαράς φταίει...

Αν θέλετε να είστε "ΙΝ" πρέπει να βάλετε στο καθημερινό λεξιλόγιό σας και αυτή τη φράση...

Ο Σαμαράς φταίει...


Σοβαρά το λέω , εξ άλλου δεν το ανέβασα χθές αυτό το άρθρο για να μην νομισθεί ότι είναι "Πρωταπριλιάτικο" αστείο του blog...

Aυτό το κλισέ πρέπει να το προσέχουν (και να μήν αμελούν να το επαναλαμβάνουν συχνά ) όσοι θεωρούν τον εαυτό τους "Κεντροδεξιό"...
Βλέπω με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι αρκετά "κεντροδεξιά" blogs και Sites έχουν καταλάβει ότι πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά η φράση και έχουν αναγάγει σε επιστήμη (!!!) την εισαγωγή της σε κάθε σχεδόν θέμα που αναρτούν !!!
Ακόμα και στα πιο (φαινομενικά...) άσχετα άρθρα θα βρούν τρόπο να ρίξουν τις ευθύνες στον Σαμαρά !!!

Ωραίος ο Καμμένος !!! Υπερασπίστηκε την Αριστερά που της επιτίθενται οι "κακοί" της συγκυβέρνησης ...

Άμα έχεις πολιτική ιστορία φαίνεται !!!

Το ΠΡΩΤΟ πράγμα που έκανε ο Πάνος Καμμένος ήταν να υπερασπιστεί την Αριστερά που , όπως είπε, δέχεται συνεχείς ΑΔΙΚΕΣ  επιθέσεις από τα κόμματα της συγκυβέρνησης !!!

Ωραίος τύπος !!!
Επιτέθηκε σφόδρα στο πρώην κόμμα του , και μετά άρχισε την γνωστή θεωρία...
ΔΕΝ αναγνωρίζουμε το χρέος , ΔΕΝ θα φύγουμε από το Ευρώ , ΔΕΝ θα πτωχεύσει η χώρα...

Κλαυσίγελος ...

Κατανάλωσαν πολλή  "φαιά" ουσία (μπορεί και τίποτα άλλο...) οι εγκέφαλοι που σκέφτηκαν το "Τεστ" στο δημόσιο...

Ώστε με γραπτό τέστ θα αξιολογούνται στο δημόσιο οι υπάλληλοι...
Με το "τέστ" αυτό θα καταλάβουν οι εγκέφαλοι αυτοί αν ο υπάλληλος "γράφει" στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον πολίτη ο υπάλληλος η αν "σκίζεται" να τον εξυπηρετήσει...
Με τις πολλαπλές επιλογές θα ξεκαθαρίζουν οι πανέξυπνοι αυτοί άνθρωποι , που διαρρέουν τις αποφάσεις τους (για να τους πούν μπράβο άραγε;;;) στις φυλλάδες , το αν ο υπάλληλος βρίζει σκαιότατα τον συναλλασσόμενο πολίτη η αν αυτός υφίσταται τις ύβρεις και τον κακό τρόπο των συναλλασσομένων..

e-Επιλογές της 01/04/2012