Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ξαναχτυπά ο Στρατός Κατοχής...

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ κάνουν σήμερα οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ (το τονίζω... ΜΟΝΟ οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ αφού η συμμετοχή των απλών εργαζομένων είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ ) της ΓΕΝΟΠ.

 Όπως αναφέρει η συνδικαλιστική οργάνωση, η κατάληψη γίνεται για "να αποτραπούν οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, τα «παιχνίδια» στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας εις βάρος της Επιχείρησης, αλλά και για να μην ψηφιστεί ο προϋπολογισμός".

Κύριε Σαμαρά ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ επιτέλους τους ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ νόμους ΥΠΕΡ των Συνδικαλιστών που ψήφισε ο Α. Παπανδρέου την εποχή του "Ένα δωράκι για τον εαυτό του αλλά ΟΧΙ και 500 Εκατομμύρια..." μήπως και συνέλθουν ορισμένοι...

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΧΘΕΣ , ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ!!!

    Υ.Γ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΠΑΝΤΩΣ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΠΕΣΙΑΛ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ΔΕΝ θα γράψω τίποτα γιατί ΔΕΝ το έχω παρακολουθήσει το θέμα κύριε επισκέπτα..

    Εσύ ΠΟΤΕ θα καταλάβεις ότι ΔΕΝ είναι δυνατόν να βάζεις ΑΣΧΕΤΑ σχόλια με το θέμα μία ανάρτησης ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.