Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Κωστής Στεφανόπουλος: Ένας Πρόεδρος με σημαία ευκαιρίας!

Επειδή, μέσα στη γενική απαξίωση θεσμών νόμων και διαδικασιών,στην οποία περιήλθε η Χώρα με την έλευση του ΠΑΣΟΚ, πιθανόν να μη θυμούνται όλοι κάποια πράγματα, να θυμίσουμε ότι ο κ. Κωστής Στεφανόπουλος, από τη στιγμή που δεν εξελέγη Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το Σεπτέμβριο του ΄85, έγινε σφοδρός πολέμιος της!
Τα όσα διέρρευσαν ότι υποστηρίζει στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει προσεχώς, οι δοκιμαζόμενοι για πολλά χρόνια οπαδοί της Ν.Δ. τα γνώριζαν!
Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στην τελευταία εμφάνιση της ΔΗΑΝΑ σε εκλογές, ο μετέπειτα ... λαοπρόβλητος Πρόεδρος, πήρε μόλις 0,5%!
Τώρα πως ένας πολιτικός που το εκλογικό σώμα δεν τον έκρινε ικανό ούτε για Βουλευτή βρέθηκε να απολαμβάνει, λίγο μετά, τεράστια ποσοστά δημοτικότητας, το γνωρίζουν οι νταβατζήδες της διαπλοκής καλύτερα από τον καθένα!
Η εκλογή του στον Προεδρικό Θώκο και η θριαμβευτική επανεκλογή του, ήταν αποτέλεσμα συγκυριακών καταστάσεων που όλοι θυμόμαστε και όλοι επιθυμούμε να μη ξαναζήσουμε! Το 1995 προτάθηκε για Πρόεδρος από την ΠΟΛΑΝ κατόπιν συμφωνίας με το ΠΑΣΟΚ ώστε να αποφευχθούν οι εκλογές στις οποίες ενδεχομένως να κέρδιζε η Ν.Δ.!
Το 2000 τον στήριξε το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. αναγκάστηκε να ακολουθήσει για να μη θεωρηθεί ότι οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες εκλογές!
Εκεί φτάσαμε! Ο Στεφανόπουλος να έχει δύο πλήρης θητείες με σχεδόν καθολική αναγνώριση και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με τα χίλια ζόρια!

Πηγή : Antiparatheseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.