Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ελεύθερος ο Γιάννης Παπαγιάννης ...

Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του Εισαγγελέα ο δημοσιογράφος Γ. Παπαγιάννης, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα από άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, όπου ο αρμόδιος Εισαγγελέας ποινικής δίωξης διέταξε να αφεθεί ελεύθερος προκειμένου να διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση.

Σε βάρος του υπέβαλε μήνυση ο συνάδελφός του Κώστας Βαξεβάνης για πλαστογραφία, χρήση πλαστού εγγράφου και συκοφαντική δυσφήμιση.

Η μήνυση αφορούσε ανάρτηση στο ιστολόγιο που ο Παπαγιάννης φέρεται διαχειριστής του, απόδειξης πληρωμής που υποτίθεται ότι εξέδωσε η ΕΥΠ για λογαριασμό του Κ. Βαξεβάνη, γεγονός που διέψευσε με ανακοίνωσή της η ίδια η υπηρεσία.

Σημείωση Αντίλογου : Σε αυτό εδώ το blog εν βάζουμε όσα είναι εναντίον του Γ. Παπαγιάννη , αλλά όσα είναι ενδιαφέροντα λόγω επικαιρότητας και τίποτα άλλο...
Ωστόσο δεν θα ξεχάσουμε το άσχημο παιχνίδι του Fimotro εναντίον μας...

Σχετ:

Απειλές και τραμπουκισμοί η προβοκάτσια ;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.