Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Είπαμε να λέμε και καμιά υπερβολή αλλά τόσο μεγάλη ;;;

Ευ. Βενιζέλος: Κίνδυνος ακυβερνησίας, αν το ΠΑΣΟΚ δεν βγει πρώτο !!!

Σοβαρά !!!

Δέν είναι δική μου επινόηση ...
Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία , ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη σύσκεψη με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στις πέντε περιφέρειες της Αττικής δήλωσε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η νίκη στις εκλογές, η κατάκτηση της πρώτης θέσης καθώς και ότι αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα, ο τόπος κινδυνεύει με ακυβερνησία ...



Δηλαδή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρεί ότι δύο και μισό περίπου χρόνια που το κόμμα του βρίσκεται στην εξουσία ο τόπος κυβερνάται !!!
Θεωρεί επίσης ότι η διακυβέρνηση που κάνει το κόμματου (και ο ΙΔΙΟΣ) είναι τόσο καλή που ο κόσμος πρέπει να επικροτήσει επανεκλέγοντάς το να κυβερνήσει ΞΑΝΑ !!!

Πρέπει να είναι ΠΟΛΥ χάλια τα πραγματικά νούμερα του ΠΑΣΟΚ στις μυστικές δημοσκοπήσεις για να βαγάινει να λέει τέτοια πράγματα ο Ε. Βενιζέλος !!!
Σχετ :

Ο πανικός του προέδρου του ΠΑ-ΣΟΚ...

1 σχόλιο:

  1. Ε, ξέρεις τώρα, Αντίλογε, ο Ευάγγελος, είναι σεμνός άνθρωπος και δεν ήθελε να πει το αυτονόητο, ότι δηλαδή, αν δε γίνει Πρωθυπουργός αυτός, θα καταστραφεί η χώρα!
    Απλά, το είπε με τη σεμνότητα και υπευθυνότητα που τον διακρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα αρκεί:

Να μην είναι προσβλητικά , υβριστικά , ειρωνικά , άσχετα με το θέμα , η σεξουαλικού περιεχομένου.
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο nic ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.

Από την Πρώτη Σεπτεμβρίου Ενεργοποιήθηκε το Moderation στα σχόλια αφού ελάχιστοι φανατικοί , προσπαθούν να κατεβάσουν το επίπεδο του Blog στο ύψος τους...

Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.